Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Τώρα… Εμφανίζονται Παντού με Ένα Τελείως Διαφορετικό Τρόπο


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μέχρι τώρα, είχαμε την αντίληψη ότι τα ΑΤΙΑ έχουν μία κάποια μορφή, ένα σχήμα, με το κλασσικότερο όλων, τον ιπτάμενο δίσκο. Όμως, φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν, γεγονός που αποκτάει άλλη σημασία όταν μάρτυρες είναι αξιόπιστοι πιλότοι.

Κάτι πολύ περίεργο είχε συμβεί πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόλις νότια του Gloucester. Δύο διαφορετικά αεροπλάνα με δύο διαφορετικούς πιλότους που βγήκαν το βράδυ γύρω στις 8 κάνοντας κάποιες ασκήσεις κατάρτισης, όταν σε ένα σημείο συνέβη το εξής:
Και οι δύο πιλότοι είδαν αυτό το μυστήριο κόκκινο φως σε αρκετά μακρινή απόσταση. Ο ένας από τους πιλότους προσπάθησε να πλησιάσει στο φως για να πάρει έναν καλύτερη ιδέα περί τίνος επρόκειτο, αλλά σύμφωνα με τη μαρτυρία του ένα άλλο μυστήριο και αλλόκοτο φως, μήκους μεταξύ πέντε και επτά χιλιάδες πόδια, "εισέβαλε" στο αεροπλάνο. Άλλες φορές κινούνταν άλλες φορές έστεκε εντελώς ακίνητο. Το σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε εδώ.
Τώρα, κάποιες νέες φωτογραφίες πάνω από την Αγγλία, δείχνουν ένα ακόμη μυστήριο κόκκινο φως που τώρα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι είναι και να συνδέσουμε όλα τα στοιχεία.
Πραγματικά, δεν είναι λίγες οι φορές που τελευταία βλέπουμε τέτοια αλλόκοτα φώτα να λειτουργούν με ένα δικό τους, αυτόνομο τρόπο εντελώς ασυνήθιστο και ακατανόητο για εμάς τους ανθρώπους, όπως συνέβη στις Φιλιππίνες, για παράδειγμα.
Είναι άραγε, κάποιο μυστικό πρόγραμμα ανθρώπινης προέλευσης; Κάποιο ανατριχιαστικό φυσικό φαινόμενο;
Πολλοί υποστηρίζουν, ότι είναι ένας νέος -για τα μάτια μας- τρόπος εμφάνισης ανώτερης τεχνολογίας από άλλους πολιτισμούς, που επιλέγουν τώρα να γίνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακοί προκειμένου να μας πείσουν για την παρουσία τους.
Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, τότε βρίσκονται και εμφανίζονται παντού.
Δείτε, όμως, το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε και να δείτε περισσότερα σχετικά:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
They're Appearing Everywhere Now



diadrastika

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2Tucnbl
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου