Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

Πτήση - μυστήριο! Το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας στην Αθήνα (Βίντεο)


Μυστήριο καλύπτει την προσγείωση του κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας με τα διακριτικά YV2486 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το κυβερνητικό αεροσκάφος απογειώθηκε από το Καράκας με αρχικό προορισμό το νησί "Μαργαρίτα" στην Καραϊβική.
Η πτήση του κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας καλύπτεται από μυστήριο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου από το Καράκας και την ίδια ημέρα προσγειώθηκε στην Πορτογαλία υπό την απειλή του πιλότου πως θα καταπέσει καθώς του τελείωσαν τα καύσιμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου, από το Καράκας. Την ίδια μέρα το πλήρωμα του αεροσκάφους κατάφερε να το προσγειώσει στην Πορτογαλία μετά την απειλή του πιλότου ότι αν δεν δοθεί άδεια προσγείωσης το αεροπλάνο θα καταπέσει, καθώς τελείωναν τα καύσιμα.
Δύο ημέρες μετά το αεροσκάφος φέρεται να προσγειώνεται στη Γενεύη. Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, πάντως, αρνήθηκαν στο αεροσκάφος να προσεγγίσει. Τελικά το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 14:06 το μεσημέρι προσγειώθηκε στην Αθήνα. Αρχικά ζήτησε μία ώρα για ανεφοδιασμό αλλά τελικά παρέμεινε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για περίπου 4 ώρες, απ' όπου απογειώθηκε στις 18:00 το απόγευμα.
Το πλήρωμα του κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας φέρεται να ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου στην Αθήνα ότι δεν πρόκειται για επίσημη κυβερνητική πτήση. Πρόκειται για ένα Falcon της κρατικής εταιρείας πετρελαίου της Βενεζουέλας PDVSA, το οποίο χαρακτηρίζεται κυβερνητικό.
Στελέχη της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα υποστηρίζουν ότι το αεροσκάφος απογειώθηκε από το Καράκας την ίδια ημέρα που η κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο έβγαλε από την Κεντρική Τράπεζα της χώρας 8 τόνους χρυσού.
Σοβαρά ερωτήματα, όμως, προκύπτουν και για την ταυτότητα των επιβατών της πτήσης μυστήριο από τη Βενεζουέλα.
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:https://www.dailymotion.com/video/x73ici3

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2VBgGPr
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου