Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η ΜΥΣΤΗΡΙΑ φράση που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός και όλοι ψάχνουν να βρουν τι σημαίνει – Εμείς σας δίνουμε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Α.Τσίπρας βλέπει μπροστά και, αυτή την φορά, ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

 «Μπορούμε να ονειρευόμαστε και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία. Για έναν άλλο κόσμο που είναι εφικτός και που μπορεί να γίνει πράξη από δυνάμεις σταθερά προσανατολισμένες στη κοινωνική πρόοδο και σε ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και ολιγαρκούς αφθονίας», έγραψε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του και οι χρήστες του Twitter αγωνίζονται να καταλάβουν τι εννοεί.
Ψάχνουν γιατί δεν γνωρίζουν τι εστί Αριστερά!
«Ολιγαρκής αφθονία» είναι το να νιώθεις «γεμάτος» με αυτά τα «λίγα» που σου «πετάει» το Κράτος, αφού πρώτα σε έχει φτωχοποίησει, ξεζουμίζοντάς σε με φόρους.
Απλά λόγια για όσους αναρωτιούνται τι ήθελε να πει ο πρωθυπουργός.
«Ολιγαρκή αφθονία» θα προσφέρει και η παγκόσμια αριστερόστροφη κυβέρνηση που σύντομα επιδιώκεται να παρουσιαστεί σε όλους τους ανθρώπους.
Ο πρωθυπουργός λοιπόν εισήγαγε μία ουσιώδη και πραγματική έκφραση, από την οπτική γωνία της Αριστεράς, στον παγκόσμιο πολιτικό λόγο.
Και δεν σας κάνουμε πλάκα…
Όσο για την «βιώσιμη ανάπτυξη», αυτή συμβολίζει την Ατζέντα 2030.
Δείτε για να καταλάβετε περισσότερα:
Μπορούμε να ονειρευόμαστε και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη & δικαιότερη κοινωνία. Για έναν άλλο κόσμο που είναι εφικτός και που μπορεί να γίνει πράξη από δυνάμεις σταθερά προσανατολισμένες στη κοινωνική πρόοδο και σε ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και ολιγαρκούς αφθονίας.
70 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό





el.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2u9iH9X
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου