Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Ενταση στη Βουλή με Κασιδιάρη : «Στη φυλακή Τσίπρας, Δούρου και Τόσκας για το Μάτι»


Ενταση στη Βουλή με Κασιδιάρη : «Στη φυλακή Τσίπρας, Δούρου και Τόσκας για το Μάτι»

Στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας για την τραγωδία στο Μάτι, όταν ο προεδρεύων της διαδικασίας Γιώργος Βαρεμένος τον παρακίνησε να ολοκληρώσει με την τοποθέτησή του.

Νωρίτερα μιλώντας για το Μάτι, ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε να φυλακιστούν και ο Πρωθυπουργός, και η Ρένα Δούρου και ο Νίκος Τόσκας κάνοντας λόγο για τσίρκο.

«Θα το πληρώσετε. Για το Μάτι θα πάνε στη φυλακή και η Δούρου και ο Τσίπρας και ο Τσόκας και όλοι οι υπεύθυνοι γι' αυτήν την εθνική τραγωδία... Μιλάμε για ένα κράτος μπάχαλο, για ένα κράτος σε απόλυτη αποσύνθεση, αλλά για να είμαι δίκαιος γιατί πρέπει να επιμερίζουμε τις ευθύνες σε όλους, γιατί λέμε ότι πρέπει οι Συριζαίοι να φυλακιστούν για την τραγωδία στο Μάτι, για τις πλημμύρες και τους νεκρούς στη Μάνδρα...»

«Λοιπόν, τελειώνετε» τον διέκοψε ο κ. Βαρεμένος για να λάβει την απάντηση: «Τελειώνω στον χρόνο που μου αποδίδει ο κανονισμός. Διότι και οι προηγούμενοι ομιλητές είχαν δύο επιπλέον λεπτά».


https://www.youtube.com/watch?v=WVaalVNu2rI


The Secret Real Truth: 

Αν και δίνουμε "τροφή" για νέα χτυπήματα (όπως εδώ) η αλήθεια θα πρέπει να λέγετε "κύριοι" της κυβέρνησης. Τον ΠΟΛΕΜΟ εσείς τον αρχίσατε ...

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2O0NRte
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου