Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Με το νέο ποινικό κώδικα. οι εγκληματίες που απελαύνονται θα μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια από την απέλασή τους !


Με το νέο ποινικό κώδικα. οι εγκληματίες που απελαύνονται θα μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια από την απέλασή τους !

Η ΠΦΑ έχει ξεφύγει εντελώς. Η χώρα μας έχει πλημμυρίσει από εισαγόμενους αλλοδαπούς εγκληματίες που σπέρνουν τον φόβο και τον τρόμο στους Έλληνες πολίτες αλλά και στους ξένους τουρίστες και η ΠΦΑ με μύριους τρόπους στέλνει αγγελτήριο προσέλκυσης στους εγκληματίες απανταχού γης για να έρθουν εδώ στην ταλαίπωρη χώρα μας, η οποία μεταβάλλεται σε γη της επαγγελίας του διεθνούς εγκλήματος.
Εκτός από τις πολλές άλλες διατάξεις με τις οποίες απονευρώνονται οι ποινικές κυρώσεις του ποινικού κώδικα ειδικά για τους μετανάστες, με το άρθρο 74, επιτρέπεται η επιστροφή αλλοδαπών που έχουν απελαθεί από την χώρα για εγκληματικές πράξεις.
Σύμφωνα με την τροποποιημένη νέα διάταξη του ποινικού κώδικα, οι αλλοδαποί που απελάθηκαν, μπορεί να επιστρέψουν στη χώρα αφού περάσει τριετία από την απέλασή τους !
Αν καταλάβαμε καλά, οι αλλοδαποί εγκληματίες θα απελαύνονται για μια τριετία στη χώρα τους και μετά θα έχουν το δικαίωμα επιστροφής τους. Θαυμάσια και πολύ αριστερά.Μα πάρα πολύ αριστερά.




odosdrachmis.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2CmdFv9
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου