Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Αγναντεύοντας’’ το Μέλλον … της Ελλάδας


Μέρος 5ον – Εκτίμηση της Υπαρχούσης Καταστάσεως

και Προτάσεις του τι δέον γενέσθαι

προς Σωτηρία της Ελλάδος

Παλαιός

Πρόλογος

Στα προηγούμενα μέρη 1-4, αναφέρθηκα αναλυτικά σε όλα τα λάθη και τα στραβά που οδήγησαν την χώρα στην οικτρή κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

Συνοψίζοντας λοιπόν θα έλεγα :

Από την Μεταπολίτευση -για να μην πάμε και πιό πρίν- στην Ελλάδα εφαρμόστηκε ένα σατανικό σχέδιο … ένα σχέδιο το οποίο σκόπευε στην διάλυση του κράτους της ψωροκώσταινας και την καταστροφή και εξαφάνιση των Ελλήνων. Κάτω από αυτό ο πλαίσιο και τις εντολές κινήθηκαν μεθοδικά η μιά μετά την άλλη, μηδεμιάς εξαιρουμένης, όλες οι κυβερνήσεις, και σύμπας ο πολιτικός κόσμος, με την αγαστή συνεργασία κάθε θεσμού αλλά και κυρίως του ηλίθιου λαού, που δεν έβλεπε ή και δεν ήθελε να 'δεί, τι ετοίμαζαν και προς τα που τραβούσε το όλο πράγμα, νομίζοντας τους άλλους βλάκες και το εαυτόν του ξύπνιον, και δρώντας απόλυτα εγωιστικά και φιλοτομαριστικά, κοίταζε μόνο τι θα βουτήξει και ποιούς θα κοροϊδέψει, μην κατανοώντας και κυρίως μην θέλοντας να κατανοήσει ότι όλο αυτό είναι εις βάρος του, και κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα γυρίσει μπούμερανγκ, καταστρέφοντας το μέλλον το δικό του και των παιδιών του, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σήμερα στην οικτρή και οδυνηρή κατάσταση που βρισκόμαστε, όπου η χώρα πνέει τα λοίσθια, ο ίδιος διασύρεται, αφαιμάζεται και σταθερά οδηγείται στην περιθωριοποίηση, την ανεργία, την ασιτία και την βιολογική εξάλειψη, και τα παιδιά του, αποσβολωμένα και αποχαυνωμένα, αντί να ψάχνουν λύσεις διόρθωσης, διοργανώνουν έκ-φυλες πορείες διατυμπανίζοντας και προβάλλοντας την ανωμαλία τους ή ραχατεύοντας σε κάποια καφετέρια, ενώ όσα περιέσωσαν έστω και λίγο μυαλό, κοιτάζουν να φύγουν από αυτόν τον βόθρο, μεταναστεύοντας όπου βρούν ένα κομμάτι ψωμί.

1. Που είμαστε – Η υπάρχουσα κατάσταση

Η χώρα έχοντας προ πολλού ξεπεράσει ''την άκρη του γκρεμνού'', βρίσκεται πλέον σε ελεύθερη πτώση, με ορατόν τον πλήρη αφανισμό της, όχι τόσον ως προς το ψευτοκρατίδιον της ψωροκώσταινας που αν δεν διαλυθεί οριστικά θα περιπέσει σε μιά κατάσταση πεμπτοκοσμικής χώρας για τους υπηκόους της, αλλά, κυρίως ως έδρα της Ελληνικής Φυλής.

Με την πλήρη στήριξη απάντων των δημοσιοκοπριτών (όλων ανεξαιρέτως όσων πλέον αμείβονται από τον δημόσιο κορβανά) των διαχρονικών υποστηρικτών του κατεστημένου, τα πεμπτοφαλαγγίτικα προδοτικά πολιτικά σούργελα,

– έχουν ξεπουλήσει ή οσονούπω ξεπουλούν τα πάντα, κάθε δημόσια και όχι μόνο περιουσία.

– έχουν διαλύσει την βιοτεχνία, την βιομηχανία, την οικονομία και όλον τον παραγωγικό ιστό.

– έχουν ταυτόχρονα υποθηκεύσει και δεσμεύσει το μέλλον του τόπου και των πολιτών, σε αλλότρια συμφέροντα μέσω του Εταιρικού (Αγγλικού) Δικαίου.

– έχουν παραχωρήσει την Διοίκηση όλων των υπηρεσιών του κράτους στους υποτιθέμενους πιστωτές.

– έχουν προχωρήσει σε πλήρη εκχώρηση και δέσμευση της Εθνικής Κυριαρχίας για έναν ολόκληρο αιώνα.

– ταυτόχρονα αφού έκαναν την χώρα ξέφραγο αμπέλι, και κάθε καρυδιάς καρύδι ήλθε και κατσικώθηκε στον σβέρκο μας, προχωρούν και σε παραχωρήσεις Ιθαγένειας σε όλους τους λαθροεποίκους, ώστε σε λίγο να καταντήσουμε μειοψηφία στον τόπο μας.

– και τέλος προχωρούν σε πλήρη διάλυση του κοινωνικού ιστού, ώστε εκτός από μειοψηφία να χάσουμε και κάθε έννοια Εθνικής Συνείδησης.

2. Που βαδίζουμε – Τι έρχεται, τι μας περιμένει

Για να μην μακρηγορούμε, τα παραπάνω οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, στην πλήρη διάλυση του Έθνους, αλλά πέραν αυτού, οσονούπω θα καταστήσουν και όλους τους πολίτες (εξαιρέσει ολίγων εκλεκτών) άστεγους και άνεργους, λόγω της όλο και αυξανόμενης επώδυνα φορολογίας και των συνεχώς μειούμενων μισθών και συντάξεων, καθώς και των ανυπάρκτων κοινωνικών παροχών (παροχών μόνο διά τους έχοντες και κατέχοντες), εφ' όσον αδυνατούν να φύγουν σε άλλες χώρες ή επιλέξουν να παραμείνουν εδώ.

Είναι μαθηματικώς βέβαιον, ότι σε λίγο δεν θα υπάρχει πλέον ιδιωτική ακίνητη περιουσία, καθώς όλη θα έχει κατασχεθεί, είτε από τις τράπεζες (που μαλάκα Έλληνα εσύ ανακεφαλαίωσες για να σου πάρουν το σπίτι) ή από τα αδύνατον να πληρωθούν χρέη προς το Δημόσιο, Δημόσιο ''εκχωρημένο'' στους πιστωτές, που θα επιβάλει αδιανόητη και εξωφρενική φορολογία, ακόμη και επί του αέρος που αναπνέουμε.

Καθώς οι επιχειρήσεις αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν στην φορολογική λαίλαπα, η μία μετά την άλλη θα κλείσουν ή θα μεταφερθούν σε άλλες χώρες, οπότε οι άνεργοι σε πείσμα της συνεχούς και αυξανομένης μεταναστεύσεως … θα αυξάνουν, μέχρι την στιγμή όπου όλα πλέον θα έχουν περιέλθει στα χέρια των πιστωτών, οπότε αν δεν διαλυθεί πλήρως η χώρα σε αυτόνομες περιφέρειες, θα περιπέσει σε κατάσταση μιάς απέραντης ΕΟΖ (Ειδικής Οικονομικής Ζώνης), όπου οι υπήκοοί της ως νέοι σκλάβοι γαλέρας, θα αμείβονται με μισό κουλούρι … τότε βεβαίως και θα έλθει ανάπτυξη, όχι όμως για τον λαό, αλλά μόνο για τους νέους αφεντάδες.

Ήδη οι κοινωνικές παροχές είναι σχεδόν ανύπαρκτες, σε λίγο δεν θα υπάρχουν κάν … παροχές πλέον θα υπάρχουν μόνο για όσους έχουν … οι υπόλοιποι … στην γράνα ή στις χωματερές μαζί με τα σκουπίδια.

Βέβαια να μην ξεχάσουμε ότι η Σαρία, με τα καλά της, δεν έρχεται απλώς αλλά κάνει την εμφάνισή της στην πόρτα μας, καλού κακού κάντε προπόνηση, και ετοιμαστείτε να προσφέρετε την επι-ζητουμένη εξυπηρέτηση.

3. Πιθανές και υποθετικές εξελίξεις

Η κατάσταση είναι πλέον δραματική, η χώρα αργοπεθαίνει, αποψιλώνεται από το σε παραγωγική ηλικία κατηρτισμένο δυναμικό της, βαδίζει ολοταχώς σε δημογραφική συρρίκνωση, έχει πλήρως αποβιομηχανοποιηθεί και χάσει κάθε δυνατότητα αυτάρκειας, καθώς επίσης και διαλύεται οσημέρα κοινωνικά και φυλετικά.

Το κακό είναι ότι, δυστυχώς οι Έλληνες, είτε δεν έχουν κατανοήσει το μέγεθος και την βαρύτητα της καταστάσεως, είτε έχουν αποφασίσει να παραδοθούν ως σκλάβοι, άνευ ουδεμιάς αντιστάσεως, περιμένοντας απαθώς να έρθει εκείνη η ώρα.

Δεν λογίζεται λοιπόν, να μην αντιδρούν, επειδή ένα μέρος αυτού του κοπρολαού, προσωρινά έχει βολευτεί ως δημοσιοκοπρίτες, και να νομίζουν ότι τελικώς θα μείνουν στο απυρόβλητο, στο διηνεκές, όσο και αν αυτό τραβήξει, ένεκα του ότι τα εδώ πουλημένα σούργελα, τους χρειάζονται για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στα κυνο-βολευτικά έδρανα και να κάνουν τις αρπαχτές και την μπάζα τους, για όσο διάστημα οι νέοι αφεντάδες θα κινούν τις διαδικασίες ώστε να πάρουν στα χέρια τους το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας, και όπου τότε θα φέρουν τα δικά τους κοπρόσκυλα να διευθύνουν.

Για να πάμε σε μιάν αλλαγή … λογικά Δύο είναι οι υπάρχοντες δρόμοι.

– είτε η αλλαγή να προέλθει από το κατεστημένο

– είτε από τον Λαό

Και οι δυό προοπτικές, ιδιαίτερα η πρώτη, φαντάζουν όνειρο θερινής νυκτός.

Στην μεν πρώτη περίπτωση, όλοι αυτοί έχουν τόσο μα τόσο πολύ σαπίσει, πωρωθεί και εκμαυλιστεί που τούτο καθίσταται αδιανόητο, και εκ των πραγμάτων αδύνατο.

Στην δε δευτέρα περίπτωση, αν και δεν αποκλείεται μιά απεγνωσμένη προσπάθεια αντίδρασης, έστω και κατά την τελευταία στιγμή, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς η κατάσταση πλέον έχει περιπέσει σε χρόνια, αφού ήδη διανύουμε τον δέκατο χρόνο από κατρακύλας ή έστω τον όγδοο χρόνο από την εποχή της χρεοκοπίας και του πρώτου μνημονίου … αλλά είπαμε ποτέ δεν ξέρεις.

Δηλαδή Παλαιέ λές ότι … δεν υπάρχει απολύτως καμμία ελπίδα ;;

Δεν είπα αυτό, αλλά και δεν πρέπει να παραβλέπουμε την υπάρχουσα κατάσταση, το υλικό και το τι προοπτικές έχει !!

Εδώ απλά, εξετάζουμε και αναλύουμε τα πράγματα, ώστε να μην έχουμε αυταπάτες.

Και τότε ;;

Αφού δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα … τότε … πρέπει να τα δημιουργήσουμε !!

Και πως θα γίνει αυτό ;;

Υπομονή … θα τα πούμε … ή τέλος πάντων θα προσπαθήσουμε … ρίχνοντας ιδέες !!

4. ''Υποθετικά'' … τι θα μπορούσε να γίνει

Αυτό που θα έπρεπε να έχουν, καταλάβει και κατανοήσει όλοι, είναι ότι, η κατάσταση δεν πάει άλλο … καθώς είναι πλέον περισσότερο και από δραματική, οπότε πρέπει άμεσα κάτι να γίνει, και βασικά θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη … ΧΘΕΣ, αλλιώς μοιραία θα οδηγηθούμε σε αφανισμό.

Θα μπορούσε λοιπόν να γίνει κάτι, ώστε να αλλάξει και να αντιστραφεί πραγματικά η υπάρχουσα κατάσταση ;;

Θα μπορούσε όντως να γίνει κάτι ;;

Βεβαίως και θα μπορούσε … είπαμε εν πρώτοις εξετάζουμε υποθετικές δυνατότητες … στην συνέχεια θα δούμε εάν όντως κάποια απ' αυτές μπορεί να τελεσφορήσει.

Τι θα ήταν όμως αυτό ;;

Συνοπτικά και περιληπτικά λοιπόν τα ακόλουθα :

1. Να πεισθεί το σύστημα να αλλάξει και να αντιδράσει.

2. Να πιεστεί το Δικαστικό και Στρατιωτικό σώμα να παρέμβει.

3. Οι όποιοι Χακεράδες να γονατίσουν απόλυτα όλες τις δομές (υπουργεία, τράπεζες, εφορείες, δικαστήρια, επικοινωνίες, αεροδρόμια, λιμάνια, συγκοινωνίες … κλπ. κλπ. … τα πάντα).

4. Ο ίδιος ο Λαός να επαναστατήσει και να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο.

5. Ο Λαός να κηρύξει απόλυτη στάση πληρωμών απειθαρχώντας σε κάθε τι κρατικό.

6. Ο Λαός να οργανωθεί κάτω από ένα νέο ''δεσμευόμενο'' κόμμα, αποφεύγοντας κάθε υπάρχον, ώστε να αναλάβει την εξουσία.

Τα παραπάνω θα μπορούσαν να οδηγήσουν :

Α. Στα υπάρχοντα Πλαίσια

i). Συνεννόηση Πολιτικού Κόσμου και Σύσταση Κυβερνήσεως Εθνικής Σωτηρίας

ii). Ανάδυση Πραγματικού Πατριωτικού Κόμματος

Θα μπορούσαν να οδηγήσουν, με Αποκατάσταση μέσω Διορθωτικών Κινήσεων σε :

1). Απλή Απαλοιφή των Προβληματικών Στοιχείων και Διευθέτηση

2). Απαλοιφή των Προβληματικών Στοιχείων και Μεσοβέζικη Διόρθωση

Β. Παρέμβαση ένεκα Απαιτήσεως

i). Κατανόηση της Δεινότητας από τον Πολιτικό Κόσμο

ii). Απαίτηση Αλλαγής, από τον Ακαδημαϊκό, Νομικό και Επιστημονικό Κόσμο

iii). Απαίτηση Αλλαγής, από τον Στρατιωτικό κλάδο

iv). Καθολική Απαίτηση Αλλαγής, από τον Λαό

Θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε :

1. Αποκατάσταση σε Νέα Πλαίσια – Απαλοιφή, Απαγκίστρωση και Νέοι Ορισμοί

2. Συντακτική Εθνοσυνέλευση – Νέο Πολίτευμα και Σύνταγμα

Γ. Λόγω Επαναστατικής Παρέμβασης

i). Λύση-επέμβαση από τον Στρατό

ii). Λύση-επανάσταση από τον Λαό

Θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε :

1. Συντακτική Εθνοσυνέλευση – Νέο Πολίτευμα και Σύνταγμα

1α. Επανίδρυση, Νέες Βάσεις

2. Αισυμνητεία

2α. Επανίδρυση, Νέες Βάσεις, στόχος η Πλήρης Ελληνοποίηση

2β. Επανίδρυση, στόχος η Πάλαι Ποτέ Ελληνική Πολιτεία

5. Η Πραγματικότητα …

Όμως …

Δυστυχώς αυτά είναι υποθετικές καταστάσεις και όχι η πραγματικότητα.

Πάμε να τα πάρουμε ένα-ένα … και να δούμε που θα μας βγάλει.

α. Να πεισθεί το σύστημα να αλλάξει και να αντιδράσει.

Όλοι αυτοί, έχουν τόσο μα τόσο πολύ σαπίσει, πωρωθεί και εκμαυλιστεί, εκτός του ότι πολλοί άν όχι οι περισσότεροι είναι πεμπτοφαλαγγίτες ή μίσθαρνα και εκβιαζόμενα όργανα αλλοτρίων συμφερόντων, που τούτο καθίσταται αδιανόητο και εκ των πραγμάτων αδύνατο να συμβεί.

Αλλά και αν πάλι κάτι κάνει, αυτό δεν θα είναι επειδή θέλει να φτιάξει τα πράγματα, αλλά να σωθεί το ίδιο, ή να δημιουργήσει έναν καλύτερο τρόπο ώστε να δέσει πισθάγκωνα τον λαό.

Οπότε ό,τι και να γίνει από δαύτους … δεν θα είναι για καλό, άλλωστε τα 200 τελευταία χρόνια, για να μην πάμε παλαιότερα, αυτό έχει γίνει πλέον του δέοντος καταφανές, έτσι και τώρα … θα ήταν δε ηλίθιο και βλακώδες να περιμένουμε κάτι διαφορετικό.

β. Να πιεστεί το Δικαστικό και Στρατιωτικό σώμα να παρέμβει.

Παρόμοια όπως οι παραπάνω, είναι και τούτοι, οπότε, και από εδώ, δεν προβλέπεται κάτι, άλλωστε αν ήταν να κάνουν το οτιδήποτε, θα το είχαν κάνει όταν ακόμη τα πράγματα δεν είχαν τόσο εδραιωθεί και παγιωθεί, αλλά αυτοί, απλά προτίμησαν να βγάλουν το σκασμό, και να συμπράξουν στην προδοσία, αδιάφορο για λίγα ή για πολλά οφίτσια και μιστά, καταπατώντας Σύνταγμα, Νόμους και όρκους.

Ελάχιστοι ίσως, από αυτό τον βόρβορο, προσπάθησαν ή προσπαθούν να αντιδράσουν, πριν να τους καταπιεί το σύστημα. Από τους στρατιωτικούς, αν υπάρχει μιά κάποια ελπίδα να στηρίξουν τον Λαό, είναι μόνο από τα κατώτερα στελέχη, μέχρι τον βαθμό του ταγματάρχη, από εκεί και πάνω δεν υπάρχει ουδεμία τέτοια προοπτική, απεναντίας μάλιστα θα έλεγα δε ότι θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να διαλύσουν και να καταπνίξουν κάθε προσπάθεια ανατροπής του συστήματος, μιλάμε για την απόλυτη σαπίλα.

Τέλος και από τους δυό κλάδους, ενώ όσο ήσαν εν ενεργεία έβγαζαν τον σκασμό και κατάπιναν την κάμηλο, βγαίνοντας στην σύνταξη θυμούνται να εκτοξεύσουν λογύδρια περί δήθεν πατριωτισμού, έτσι που να σώσουν τα τομάρια τους σε μια οποιαδήποτε ανατροπή, νομίζοντας ότι αυτό θα πιάσει … λες και όλοι τρώμε κουτόχορτο.

γ. Οι όποιοι Χακεράδες να γονατίσουν απόλυτα όλες τις δομές (υπουργεία, τράπεζες, εφορείες, δικαστήρια, επικοινωνίες, αεροδρόμια, λιμάνια, συγκοινωνίες … κλπ. κλπ. … τα πάντα).

Καλά υπάρχουν τέτοιοι … πού τους είδατε ;;

Αν δεν έχουν υποταχθεί και στήσει κώλο σε απηρεσιούλες, για κάποιον ψευτομισθουλάκο, είναι και μεγάλες κότες, ικανοί μόνο να κάνουν τον καμπόσο σε κάνα φουκαρά, ή να κατεβάσουν καμμιά τσόντα.

Αν υπήρχαν πραγματικοί Πατριώτες Χακεράδες, θα είχαν γονατίσει και σμπαραλιάσει ολοκληρωτικά αυτό το μπουρδέλο, θα είχαν διαλύσει τα πάντα, και όχι να ρίχνουν ''δήθεν'' μια ιστοσελίδα για μερικά λεπτά ή άντε και μερικές ώρες, αν τούτο δεν είναι διατεταγμένη υπηρεσία, για να αποβλακωθεί και κοιμηθεί το πόπολο, ώστε να προβάλουν το μαυρομούτσουνο νεοταξίτικο έκτρωμά τους και να πουν να είδατε κάτι γίνεται, κάποιοι το παλεύουν … ούξω ρε από 'κει !!

Είπαμε ή δεν υπάρχουν, οπότε εντάξει, δεν μπορούμε να ζητάμε κάτι από μη υπάρχοντες, ή είναι κότες και πουλημένες λουλούδες.

Αν υπήρχαν χακεράδες και πατριώτες … τότε το πουλημένο πουσταριό του πολιτικού και όχι μόνο κόσμου, θα είχε πάρει τον πούλο καιρούς και καιρούς πρίν. Τα υπόλοιπα είναι απλά για τους ηλίθιους !!

δ. Ο ίδιος ο Λαός να επαναστατήσει και να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο.

Αυτό και αν είναι … ανέκδοτο !!

Να επαναστατήσει ο Λαός … ποιός Λαός … υπάρχει τέτοιος;;

Αν υπήρχε κάποια εποχή … ή του ρίξανε φόλα … ή τον πάτησε το τραίνο … πάντως σήμερα Λαός που να αντιδράσει δεν υπάρχει … αν υπήρχε θα το είχε ήδη κάνει τόσα χρόνια, πότε λέτε να περιμένει ;; μήπως στην επόμενη ζωή ;;

Αυτό που υπάρχει σήμερα είναι γιουσουφάκια, κωλοκουνίστρες, σφουγγοκωλάριοι, γλείφτες και χάπατα, έτοιμοι να πουλήσουν τους πάντες και τα πάντα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η αφεντιά τους και στον διάολο η μάνα, τα παιδιά και η πατρίδα … αλλά όλα κι όλα ξερόλες και ψευτοπερήφανες κότες, ικανοί άντε να παρευρεθούν στα πράντια να επιδείξουν τον κώλο τους και να βγάλουν και σέλφιες, να έχουν να θυμούνται, να δείχνουν και να κομπάζουν, ότι ήταν και αυτοί εκεί.

Λαός λέει … ποιός Λαός … το όνειδος και ο απόλυτος κατιμάς ;;

Τούτος ο Λαός είναι ικανός μόνο για να αυτοχειριάζεται, ανίκανος να σκεφτεί ότι θα έπρεπε να πάρει μαζί του, για παρέα, και κάμποσους από δαύτους, που τον έφτασαν στο κατάντημα να επιζητεί να βάλει τέλος στην ζωή του … τόσο μα τόσο μυαλό θέλει πιά ;; … αφού έτσι και αλλιώς το έχει αποφασίσει … τι λοιπόν θα του κάνουν παραπάνω ;; … θα του τα κλάσουν μήπως ;;

Αλλά είπαμε … γλείφτουλας και σκύφτουλας … αιώνιο γιουσουφάκι … μιλιούνια τρέχανε να υποδεχτούνε τον κολωνακιώτικο κα-μπινέ, μιλιούνια επίσης κάτω απ' τα μπαλκόνια να ακούσουνε τις θαθατζιές του βλαμμένου μπεκρούλιακα.

Τώρα που χάνεται η πατρίδα, το μέλλον των παιδιών τους και η δική τους ζωή … χαζέψανε και λουφάξανε σαν κότες … προσμένοντας να πάνε σαν πρόβατα στη σφαγή.

''Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα … προσμένουν' ίσως κάποιο θάμα…''

Βάρναλης

Άμ δε όμως που θα γίνει τέτοιο θάμα … θάμα θα γίνει μόνο αν ξυπνήσουν και απαιτήσουν την ζωή τους πίσω … μόνο αν θελήσουν να ζήσουν σαν λεύτεροι άνθρωποι και όχι σκυμμένοι και στημένοι στα τέσσερα …

Όμως είπαμε … Λαός σκέτο ανέκδοτο !!

Ακόμα και αν κάποια στιγμή, ένα μέρος του Λαού ξεσηκωθεί, το άλλο μισό … τα διαχρονικώς πουλημένα σούργελα, οι γνωστοί δημοσιοκοπρίτες, τα υπάκουα κοπρόσκυλα, αυτοί που πάντα στήριζαν το σύστημα και το κατεστημένο, θα εναντιωθούν και θα αντιδράσουν για να μην χάσουν την θεσούλα και τα μιστά … με αποτέλεσμα να πάμε σε Εμφύλιο.

Και ευλόγως θα αναρωτηθεί κάποιος :

… και καλά είναι αυτός λόγος να μην κάνουμε τίποτα και να περιμένουμε να πάμε άκλαυτοι ;;

Απεναντίας μάλιστα, αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να επιδιωχθεί, ώστε να ξεκαθαρίσει επιτέλους η κατάσταση, από την όποια βρώμα, ψηλά και χαμηλά, και να μην μείνει ίχνος από δαύτους … έστω και αν χρειαστεί η Ελλάδα να μείνει με τον μισό κόσμο.

Ακούω διαφόρους να λένε :

… μα αυτό θα οδηγήσει σε αιματοκύλισμα … θα πρέπει με κάθε τρόπο να το αποφύγουμε !!

Εντάξει … για να το αποφύγουμε … να γίνουμε δούλοι, άστεγοι, άνεργοι, να πεθάνουμε στον δρόμο από την πείνα … για να διατηρήσουν κάποια κοπρόσκυλα την βόλεψή τους.

Ωραία λογική !!

Αλλά είπαμε … αν ο Λαός αυτός, δεν ήταν ντίπ κατά ντίπ ηλίθιος και βλάκας, δεν θα είχε φάει στην μάπα 2.5 χιλιετίες σκλαβιάς, δεν θα ήταν ακόμα και σήμερα έρμαιο στα σχέδια κάποιων ξύπνιων … αλλά Λεύτερος, Κυρίαρχος και Αφέντης στον τόπο του … θα ήταν αυτός το Αφεντικό και όχι ο δούλος !!

Ρε … η Λευτεριά ποτίζεται με αίμα … όχι με σκύψιμο και τούρλωμα του κώλου !!

Αυτό δεν μπορέσατε να το σκεφτείτε ;; … δεν σας το είπανε στο σκολειό ;; … δεν σας το μάθανε στο σπίτι σας ;; … άμεστε στο διάολο ζωντόβολα !!!

Αλλά εντάξει … έστω κάποια στιγμή στο μέλλον … είτε από το τσούξιμο του πηδήματος … είτε απ' το ότι το αγγούρι θα είναι στραβό … ξυπνήσει και αποφασίσει να αντιδράσει.

Να αντιδράσει ;;

Πώς και πότε μανάρια μου ;;

Όταν θα έχουν έρθει μπατσόσκυλα και στρακακιώτες γερμανικής, γαλλικής, κροατικής και άλλης κοπής ;; … τότε θα αντιδράσει … που με το πρώτο κούνημα θα του την μπουμπουνίζουν στο δόξα πατρί ;;

Όχι ότι και τώρα τα μπατσόσκυλα έχουν ενδοιασμούς, αφού τους βλέπεις να ρίχνουν δακρυγόνα και να χτυπούν γέρους και ανήμπορους ανθρώπους … αλλά έστω ακόμα κάτι τους κρατάει … θες που η μούρη τους είναι γνωστή στον γείτονα, θες το ένα, θες το άλλο, υπάρχει μια δισταχτικότητα. Ο γερμαναράς όμως δεν θα έχει απολύτως καμμία … τότε θα αποφασίσουν να αντιδράσουν ;; Θα αντιδράσουν όταν δεν θα μπορούν να πάρουν τα πόδια τους από την πείνα ;;

Καλά μιλάμε για το ανέκδοτο … να πέφτεις κάτω και να σπαρταράς από τα γέλια !

ε. Ο Λαός να κηρύξει απόλυτη στάση πληρωμών απειθαρχώντας σε κάθε τι κρατικό.

Είναι και αυτό … ανέκδοτο … δυστυχώς !!

Εάν ο Λαός είχε έστω και ένα κουκούτσι μυαλό, θα είχε στείλει στον αγύριστο, την ίδια κιόλας μέρα, όχι την επόμενη, κάθε μα κάθε κυβέρνηση, που θα ήθελε να τον κοροϊδέψει και να κάνει πράγματα ενάντια στα συμφέροντά του, στην ζωή και την ελευθερία του … απεναντίας αυτός σαν το μεγαλύτερο ηλίθιο ζωντόβολο που γέννησε η οικουμένη κάνει ακριβώς το αντίθετο … επικροτεί και στηρίζει το ψέμα την κοροϊδία, την εξαπάτηση … γουστάρει και επιζητεί να τον πηδάνε … θέλει να είναι τουρλοκωλιάρικο γιουσουφάκι.

Μην πάμε μακριά … μόλις πρόσφατα … τον κορόϊδεψαν δυό φορές απανωτά σε πεντέξη μήνες, και κείνος αντί να τους έχει βάλει όλους στην μηχανή του κιμά, ή να τους έχει ρίξει στον λάκκο με τον ασβέστη … τους είπε μπράβο !!

Ποιά στάση πληρωμών λοιπόν να κάνει ;;

Αν βέβαια την έκανε … την άλλη μέρα το πρωΐ δεν θα υπήρχε κυβέρνηση !!

Ακόμα και αν αυτή δεν ήταν καθολική, διότι όπως είπαμε το σύστημα έχει τα κοπρόσκυλά του, τα οποία ποτέ δεν θα του έφερναν αντίρρηση, ποτέ δεν θα του έλεγαν όχι αυτοί οι φιόγκοι, αφού εύκολα μπορεί να τους συνετίσει στερώντας τους το κόκκαλο του μιστού … ακόμη και τότε όμως, αν όλοι οι υπόλοιποι έκαναν στάση πληρωμών, προς κάθε τι που σχετίζεται με το δημόσιο και τις κοινωφελείς υπηρεσίες, αυτό θα γονάτιζε όσο και αν το στήριζαν τα δικά του τσουτσέκια … ίσως να έπαιρνε λίγο παραπάνω χρόνο … αλλά θα γινόταν.

Η κατάσταση που έχουμε φτάσει τώρα … όπου λέει το δημόσιο έχει υστέρηση εσόδων, αυτό δεν είναι στάση πληρωμών … αυτό είναι πλέον ΑΔΥΝΑΜΙΑ πληρωμών … όταν κάποιος δεν έχει ίσως και να φάει για ποιά στάση πληρωμών να μιλήσουμε ;;

Εκ των πραγμάτων ''ούκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος'', διότι όσο και να τον στύψεις δεν βγάζει άλλο.

Πάπαλα … λοιπόν και τούτο !!

Απλά κάτι τέτοιο θα γίνει από μόνο του … όταν κάποια στιγμή κανείς δεν θα έχει δεκάρα, όταν όλο το χρήμα θα έχει πάει στα χέρια των υποτιθέμενων πιστωτών … τότε θα πέσει κάθε κυβέρνηση … και θα αναλάβουν πλήρως οι διαχειριστές … και όσοι είναι «καλά και υπάκουα παιδιά» θα έχουν το κουλουράκι τους … οι δε υπόλοιποι, αν δεν θέλουν να τους πάνε, ας πάνε μόνοι τους στην χωματερή … έτσι και αλλιώς εκεί θα καταλήξουν … τουλάχιστον ας διαλέξουν θέση !!

=//=

Καλό θα ήταν απ' όλα τα παραπάνω [α έως ε] να μην ισχύει απολύτως τίποτα … μακάρι να ήταν, αλλά φεύ, δυστυχώς έτσι και χειρότερα είναι τα πράγματα, οπότε δεν μένει παρά να δούμε μήπως και από την [ ς ] περίπτωση έχουμε να περιμένουμε κάτι, μια ελπίδα να στηριχτούμε, μιά αχτίδα φωτός να βρούμε δρόμο και να πορευτούμε.

=//=

ς. Ο Λαός να οργανωθεί κάτω από ένα νέο ''δεσμευόμενο'' κόμμα, αποφεύγοντας κάθε υπάρχον, ώστε τούτο να αναλάβει την εξουσία.

Και ενώ βρισκόμαστε σ' αυτήν την ζοφερή κατάσταση, κάποιοι συστήνουν υπομονή … να περιμένουμε λένε και να προσπαθήσουμε να επιζήσουμε … και αφού γίνουν όλα κολυμπηθρόξυλα, σε κάποιον ''επικείμενο'' πόλεμο, τότε, αν επιζήσουμε, να τα φτιάξουμε … αν δεν … τότε δυστυχώς … θα μας μείνουν άφτιαχτα !!

Κουκούτσι μυαλό !!

… και 'γω σου λέω … άντε και ο 3ος γίνεται, και μάλιστα σύντομα, άντε και δεν κρατάει και πολύ καιρό.

Κανείς όμως δεν είναι σε θέση να μας 'πεί, τι στο διάολο θα έχει μείνει, αφού τελειώσει, πόσοι θα έχουν επιζήσει, σε τι κατάσταση και τι δυνατότητες θα υπάρχουν πλέον … μήπως ξαφνικά βρεθούμε στην κατάσταση των σπηλαίων, όπου όσοι εναπομείναντες θα έχουν επιδοθεί σε κάθε είδους κανιβαλισμό για να μπορέσουν να επιζήσουν ;;

Από την άλλη … όσο ''σκατά'' και να είναι η κατάσταση, ότι και άν θέλουν να πετύχουν, κανείς δεν είναι τόσο τρελός ώστε να ξεκινήσει έναν νέο παγκόσμιο (δεν μιλάμε για τοπικούς αλλά παγκόσμιο) διότι με τα υπάρχοντα μέσα, κανείς δεν εγγυάται ότι τα πράγματα θα μείνουν στην χρήση συμβατικών ή άντε και μικρής περιορισμένης χρήσης πυρηνικών και βιολογικών … αλλά όταν η πλάστιγγα θα κλείνει προς κάποια πλευρά, τότε πολύ εύκολα θα πατηθεί το κουμπί, που θα μας στείλει όλους στον αγύριστο … οπότε αυτό μπορεί να τραβάει και να τραβάει σε βάθος χρόνου … ή ακόμα και να μην γίνει ποτέ !!

Αντίθετα από την άλλη πλευρά έχουμε κάτι απόλυτα σίγουρο !!

Τι είναι αυτό ;;

Μα η διάλυση και η καταστροφή της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Είτε μέσω της αναγκαστικής μετανάστευσης, αφού εδώ δεν θα υπάρχει ιδιωτική περιουσία, εργασία και ασφάλεια, είτε μέσω της Δημογραφικής υπερσυρρίκνωσης και λόγω των μεταναστών που θα εγκλωβίσουν εδώ … όχι σε λίγο … όπου δεν θα μπορούν για πολύ να κάνουν σουλάτσο … θα τους μαντρώσουν θέλουν δεν θέλουν … ήδη είμαστε στο μισό-μισό, για όσους δεν το έχουν πάρει είδηση.

Ήδη ήθη και έθιμα, πάνε στο αγύριστο, γλώσσα;; ανακατεμένος ο ερχόμενος, πεντακόσιες λέξεις όλες κι όλες, ανάκατες από κάθε μεριά της γής και της νέας κυβερνοκουλτούρας, ιστορία ;; σε λίγο όλα τα νέα παιδιά θα νομίζουν τον Κολοκοτρώνη παίχτη κάποιας ομάδας ή κάποιον τραγουδιάρη, μήποτε δε και λουλού από τα πράντια.

Αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, για λίγο καιρό ακόμα … οι Μάο-μάο θα θυμίζουν περισσότερο Έλληνες παρά ο κατιμάς που θα υπάρχει εδώ.

Και τότε ρε Παλαιέ … τι γίνεται ;; … δεν υπάρχει τίποτε να αναστρέψει την κατάντια ;; … θα μείνουμε λοιπόν να πάμε άκλαυτοι ;;

ΟΧΙ ρέέέέέέ, ποιός σας είπε ότι κάθομαι και γράφω αυτά τα κατεβατά περιμένοντας να πάμε άκλαυτοι ;; … και βέβαια … υ-π-ά-ρ-χ-ε-ι !!!

Το πρόβλημα όμως, είναι ότι, καιρός, πλέον δεν υπάρχει … όλα θα έπρεπε να έχουν γίνει ήδη ΧΤΕΣ … όχι σήμερα … ούτε αύριο … αλλά ΧΤΕΣ !!

Αργήσαμε … αργήσαμε πολύ … και ενώ ο καιρός πιέζει επικίνδυνα εμείς ακόμα δεν λέμε να ξεκουνήσουμε … οπότε ότι και να κάνουμε πλέον τίποτα δεν είναι σίγουρο, η όποια επιτυχία καθίσταται αμφίβολη !!

Όμως ΑΝ το πάρουμε βαθιά μέσα μας απόφαση, παίξουμε έξυπνα και τρέξουμε με χίλια … ακόμα μπορούμε να το πετύχουμε … να σώσουμε την Ελλάδα και την Φυλή !!

Και τι είναι αυτό τελικά ρε Παλαιέ ;;

Να δημιουργηθεί μια κίνηση, να φτιαχτεί ένα κόμμα, που θα αγγίξει τον λαό, με σκοπό να πάρει στα χέρια του την εξουσία.

Καλά ρε Παλαιέ … το έχεις κάψει τελείως ;; … πως θα το κάνει αυτό ;; παίζοντας στο δικό τους παιχνίδι, στο δικό τους γήπεδο ;;

Έχω δώσει τέτοια δείγματα ;;

Ναι θα παίξει στο δικό τους παιχνίδι και γήπεδο, δεν είπα το αντίθετο.

Μήπως όμως και τώρα … αυτήν ακριβώς την στιγμή δεν παίζουμε και εγώ αλλά και σείς στο δικό τους παιχνίδι ;; … το Διαδίκτυο δικό τους παιχνίδι δεν είναι ;; … είναι μήπως δικό σας ή δικό μου ;;

Το Θέμα λοιπόν δεν ήταν ποτέ το να μην παίξουμε στο δικό τους παιχνίδι, αφού έτσι και αλλιώς πάντα δικό τους ήταν … ΑΛΛΑ … να παίξουμε ΕΞΥΠΝΑ !!

Καλά καταλαβαίνεις τι λές ;;

Πολύ καλά μάλιστα !!

Ναι έχουν φτιάξει ένα σύστημα στα μέτρα τους … ναι ελέγχουν τα πράγματα, ναι έχουν τα ΜΜΕ δικά τους … ναι χρήμα με το τσουβάλι, ακόμα και με το δικό μας παίζουν, καί όχι μόνο με τις αρπαχτές του λαθρεμπορίου και των ναρκωτικών … ναι το ένα, ναι και το άλλο … δικά τους … δεν είπα το αντίθετο.

ΌΜΩΣ …

Αν έχουμε λίγο μυαλό …. θα ελιχθούμε μέσα σ' όλα αυτά και θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Μία αδυναμία των κατεστημένων συστημάτων … είναι η δυσκαμψία και η αδυναμία ελιγμών … αυτό λοιπόν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παράλληλα με έξυπνες τακτικές, άλλωστε αυτοί παίζουν για λεφτά και έλεγχο … εμείς παίζουμε για την Ζωή, το Μέλλον, και την συνέχεια ή μη της Φυλής … εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι … αλλά να κερδίσουμε … αυτοί, το κατεστημένο έχει να χάσει … αφού μας έχουν στριμώξει στην γωνία … ο αγώνας είναι η ζωή μας ή η δική τους !!

Και τι το ιδιαίτερο θα έχει αυτή η κίνηση, αυτό το κόμμα ώστε να πείσει ;; … τόσα και τόσα πατριωτικά όπως λένε έχουν δημιουργηθεί … αλλά τίποτε … ούτε τους δικούς τους ψήφους δεν βρίσκουν … πως θα μπορέσει αυτή η κίνηση να πετύχει ;;

Όντως έτσι είναι … όλα αυτά τα υποτιθέμενα πατριωτικά κόμματα … αν εξαιρέσουμε όλα εκείνα που είναι λαγοί και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς, σκοπούς διάσπασης και αποδυνάμωσης … δυστυχώς όχι μόνο δεν έχουν πετύχει κάτι αλλά απεναντίας το αντίθετο … έχουν κουράσει τον λαό με τις μαλακίες τους.

Το κακό είναι ότι, όσοι λένε ότι επιθυμούν η Ελλάδα να ανακάμψει, είναι λίγοι και διασπασμένοι … και επιπλέον δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές τους βλέψεις, να καθίσουν σ' ένα τραπέζι και να βρούν λύση, και ενώ όλοι υποτίθεται φωνάζουν για ομόνοια και σύμπραξη … τελικά μένουν στα λόγια. Χωρίς αυτό να είναι και το μόνο πρόβλημα, αντιθέτως θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα έγκειται στο Πώς και Κάτω από πιό πρίσμα βλέπουν την Ελλάδα και το Όλο θέμα, ίσως αυτό είναι και το μεγαλύτερο εμπόδιο, διότι τους χωρίζουν θέματα όπως το που ανήκομεν, ευρωπαϊστές ή μη, δεξιά-αριστερά, ποίον και τι πολίτευμα, οικονομικό μοντέλο κλπ. κλπ. μένοντας γερά γαντζωμένοι επ' αυτών και μη δυνάμενοι να σκεφτούν και να λειτουργήσουν απλά και μόνο ως ΈΛΛΗΝΕΣ.

Κατανοήστε επιτέλους βρε ηλίθιοι, ότι, δεν χρειάζεται να ανήκουμε πουθενά αλλού, εκτός από την Ελλάδα, δεν χρειαζόμαστε φίλους, [γιατί δεν υπάρχουν πραγματικά τέτοιοι, άλλωστε αυτό έχει αποδειχθεί διαχρονικά] αφού μόνο συμφέροντα υπάρχουν, αλλά ευκαιριακούς συμμάχους, ότι εξυπηρετεί τα δικά μας συμφέροντα, και μόνο για όσο τα εξυπηρετεί.

Τόσο μυαλό θέλει πιά για να το καταλάβετε ;;

Ελλάδα και μόνο Ελλάδα … αν είναι δε να σωθεί η Ελλάδα ας καεί ο κόσμος όλος … και όχι το αντίθετο, όπως κάναμε μέχρι τώρα … που πέραν των όσων άλλων ηλιθιοτήτων έχουμε κάνει … τελευταία, διαλύσαμε και καταστρέψαμε την Ελλάδα για να σώσουμε την τσέπη κάποιων και τις Ευρωπαϊκές τράπεζες !!

Ναι εντάξει … σωστά είναι αυτά … αλλά τι το Νέο θα ρίξει στο τραπέζι αυτό που λές ;;

Πρέπει να είναι κάτι το οποίο θα κεντρίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον του Λαού, κάτι που θα μπορέσει να μπεί και να φωλιάσει στο μυαλό και την καρδιά του, κάτι που θα τον ενεργοποιήσει και τελικά θα φέρει την Νίκη … την εκλογική Νίκη, η οποία θα ανατρέψει την δεινή κατάσταση που βρισκόμαστε, που θα σώσει την χώρα και θα δώσει ΌΡΑΜΑ στην Φυλή, να σταθεί στα πόδια της, να δουλέψει και να μεγαλουργήσει !!

Βέβαια αυτό, δεν θα είναι ένας περίπατος αναψυχής, αλλά ένας αγώνας Ζωής και Θανάτου, ένας αγώνας ''ή Τάν ή επί Τάς'', όπου θα έχουμε να αντιπαλέψουμε με υπέρτερες δυνάμεις, δυνάμεις που όταν νιώσουν ότι απειλούνται θα ρίξουν στην αρένα όλα τα όπλα τους, θα επιστρατεύσουν κάθε τι που διαθέτουν … όλο το σύστημα, και θα παίξουν σκάρτα και ύπουλα … όλα αυτά είναι γνωστά και δεν περιμένει κάποιος κάτι διαφορετικό …

ΌΜΩΣ ….

Σε μας μένει να παρακάμψουμε τις παγίδες τους, να παλέψουμε με τον δικό μας ΈΞΥΠΝΟ τρόπο, έναν τρόπο που δεν έχουν υπολογίσει, να χρησιμοποιήσουμε τεχνικές που δεν γνωρίζουν, να κινηθούμε σε χρόνο και τόπο που δεν περιμένουν, η στρατηγική μας και η διάταξή μας να είναι ανώτερη της δικής τους, να τους χτυπήσουμε εκεί που δεν λογαριάζουν, εκεί που είναι αδύναμοι, να τους σπρώξουμε στον βάλτο με τα σκατά, να αχρηστεύσουμε κάθε δυνατότητά τους πρίν κάναν παραταχθούν για μάχη.

Και ποιό είναι αυτό το μυστικό, η τεχνική ρε Παλαιέ ;;

Καλά για μαλάκες ψάχνετε ;;

Περιμένετε να αποκαλύψω όλο αυτό … μήπως και να τους το δώσω έτοιμο και με επεξηγήσεις για να μην κουραστούν ;;

Είπαμε … αλλά όχι και έτσι … δεν θυμάμαι να δήλωσα μαλάκας !!

Ας πάμε όμως στην ουσία.

Βέβαια υπάρχουν πολλά προβλήματα για να ευοδωθεί κάτι τέτοιο.

Πρώτο και κύριο, να βρεθούν οι πραγματικοί πατριώτες που θα δουλέψουν για τον σκοπό αυτόν, βάζοντας στην άκρη κάθε τι άλλο, κάθε προσωπική φιλοδοξία και εγωισμό.

Δεύτερον, μέσα απ' αυτούς να εκλεγεί εκείνος που θα αναλάβει και θα ηγηθεί της όλης προσπάθειας, διότι δημοκρατικές διαδικασίες, και λοιπές μαλακίες, δεν πρόκειται να φέρουν κανένα αποτέλεσμα, αλλά θα τελματώσουν την κατάσταση … την στιγμή που τα πάντα πρέπει να τρέξουν με χίλια.

Τρίτον, να γίνει μια καλή και σωστή οργάνωση, και αυτή να στελεχωθεί και να πλαισιωθεί με το καλύτερο υπάρχον δυναμικό, έκαστος στην σωστή θέση, όχι εκεί που θέλει αλλά εκεί που μπορεί και πρέπει.

Τέταρτον να προσεταιριστούν ικανά και δημιουργικά στελέχη.

Πέμπτον, αφού δομηθεί η σωστή στρατηγική, να ξεχυθούν άπαντες απ' άκρου εις άκρον της χώρας, ώστε να αφυπνίσουν και να αδράξουν κάθε Έλληνα, κάθε πατριώτη και να τον κάνουν όχι απλώς ακόλουθο ή συμπαραστάτη, αλλά ένθερμο αγωνιστή … άλλωστε για την δική του Ζωή και το μέλλον των παιδιών του θα παλεύει … αυτό πρέπει να μπεί βαθιά στο είναι και στην ψυχή του … να κατανοήσει ότι όλο αυτό είναι αγώνας Ζωής και Θανάτου … για τον ίδιο … για την πατρίδα … Ζωής που θα υπάρξει μόνο με την δική του σύμπραξη, μια σύμπραξη που θα του παρέξει την ευκαιρία να 'δεί και να χαρεί την οικογένειά του να αναπτύσσεται, να μεγαλώνει και να μεγαλουργεί στον τόπο των προγόνων του … και θανάτου σύντομου ή χρονίζοντος, με κάθε τι άλλο που θα του στερήσει κάθε τι απ' όλα αυτά που επιθυμεί και δικαιούται, αυτά για τα οποία πάλεψαν και έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοί του.

Ένα άλλο ίσως εξίσου βασικό με τα παραπάνω είναι ότι όλα αυτά χρειάζονται χρήματα για να γίνουν και να κινηθούν, κάτι το οποίο πέραν των άλλων επηρεάζει και την ταχύτητα ροής των πραγμάτων.

Εδώ σωστά επισημαίνει ένας φίλος, ότι δύσκολα μπορούμε να ανταγωνιστούμε το χρήμα που διαθέτει ή και αποκομίζει συνεχώς το σύστημα, μέσα από τα δάνεια που εμείς πληρώνουμε, τις αρπαχτές, τις μίζες, την διακίνηση ναρκωτικών και λαθρεμπορίου … σωστό … και σωστό … και πάλι σωστό.

Όμως νομίζω ότι, αν κατανοήσουμε, ότι, η Ελλάδα οσονούπω χάνεται και γίνεται παρελθόν, ότι το μέλλον πλέον σ΄αυτόν τον τόπο θα φαντάζει σκοτεινό και αδιόρατο, ένα μέλλον στο οποίο θα μπορούμε να έχουμε σαν αμοιβή ένα μόνο κουλούρι, στις διάφορες ΕΟΖ που θα στηθούν, και ίσως αν περισσεύει και μια γωνιά, για να πλαγιάζουμε, στους τσίγκους των παραγκουπόλεων, που θα στήσουν γύρω απ' τις ΕΟΖ τ' αφεντικά για την πλέμπα … τότε θα κινήσουμε Γή και Ουρανό, θα τρέξουμε μέχρι την άκρη της Γης να βρούμε τα αναγκαία και θα συμβάλλουμε ακόμα και πέρα από τις δυνάμεις μας ώστε να συγκεντρωθεί ότι χρειάζεται … για να επιτευχθεί ο στόχος … να σωθεί η ΕΛΛΑΔΑ !!

Παράλληλα πρέπει να στηρίξουμε και να συμπράξουμε με κάθε άλλη κίνηση που σκοπό έχει να βοηθήσει στην επιβίωση και διατήρηση της Φυλής, είτε αυτή είναι σύσταση, εξοπλισμός και εκπαίδευση ομάδων επιβίωσης, ομάδων περιφρούρησης, ομάδων επικοινωνίας, ενημέρωσης και συντονισμού κλπ. κλπ. διότι κανείς δεν είναι σε θέση να 'πεί με απόλυτη σιγουριά ότι θα προλάβουμε, ότι θα πετύχουμε, ότι όλα θα πάνε καλά, ότι δεν θα πάμε σε έκτροπα και ανώμαλες καταστάσεις, έτσι πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Οπότε ΝΑΙ … να χαιρετίσουμε κάθε κίνηση για το καλό της Χώρας και της Φυλής.

Όμως οι κινήσεις αυτές, έστω και αν τις αναπτύξουμε παράλληλα, δεν είναι παρά Δευτερευούσης Σημασίας, διότι Κύρια και Πρωτεύουσα Σημασία και Βαρύτητα έχει, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, να παρθεί η Εξουσία για να ΣΩΘΕΙ η Χώρα και η ΦΥΛΗ, όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα, εκτός πιά και δεν θα παλέψουμε για να ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ … αλλά για να χάσουμε …. και όλα δεν θα είναι τίποτε άλλο, παρά μιά δικαιολογία … να έχουμε να λέμε … ότι δήθεν κάτι κάναμε.

Όμως οι όποιες αυτές ομάδες, εκτός εάν είναι επαναστατικές, δεν είναι σε θέση να δώσουν με ειρηνικό τρόπο την αρχή, αρχή που θέλουμε όσο το δυνατόν πιό γρήγορα, εί δυνατόν άμεσα … τώρα, πρίν οι προδότες καταφέρουν να διαλύσουν οριστικά την χώρα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω κάποιου Πατριωτικού κόμματος που θα γίνει κυβέρνηση … τουλάχιστον στις επόμενες εκλογές, αν όχι γρηγορότερα.

Κάτω από αυτήν την έννοια, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να γίνουμε Κυβέρνηση … λαμβάνοντας την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, είτε με Ενισχυμένη, είτε με Απλή Αναλογική, γιατί το σύστημα εάν 'δει τα σκούρα μπορεί ακόμα και στο παρά πέντε να αλλάξει τον Εκλογικό Νόμο, οπότε δεν αρκεί μιά απλή πλειοψηφία … πρέπει να είναι απόλυτα ξεκάθαρη σε κάθε περίπτωση.

Αν το προδοτικό κατεστημένο τραβήξει μέχρι τέλους το χρονικό διάστημα παραμονής στην αρχή … αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι πιό νωρίς … τότε πρέπει με κάθε τρόπο να εκβιάσουμε Εκλογές.

Περαιτέρω, η Δομή και η Σύσταση και Λειτουργία του κόμματος πρέπει να είναι τέτοια που να μην επιτρέψει σε καμμία περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα από πράκτορες, λαγούς ή εκβιάσιμους, διότι ότι έλεγχος και να γίνει μπορεί να ξεφύγουν και τέτοια στην βιασύνη να προκάνουμε, η δύναμη του κόμματος πρέπει να παραμένει πάντα ότι και να γίνει και καμμία ανεξαρτητοποίηση να μην μπορεί να λειτουργήσει μειώνοντας την δύναμή του.

Ταυτόχρονα πρέπει να έχουν ληφθεί μέτρα ώστε σε κάθε περίπτωση, που το κόμμα τεθεί εκτός Νόμου, ή φυλακιστούν οι Διοικούντες του, να υπάρχουν έτοιμα σχέδια για μεταπήδηση σε έτερο μηχανισμό, αλλά και να υπάρχουν ήδη έτοιμες αναπληρωματικές ομάδες διοίκησης.

Για το τι θα πρέπει να κάνει, όταν επιτύχει να πάρει την Εξουσία, έχουμε 'πεί πολλά ακόμη και σ' αυτήν την σειρά άρθρων, αλλά μπορούμε και θα πούμε περισσότερα, διότι ΛΥΣΕΙΣ πάντα Υπήρχαν … Υπάρχουν στο παρόν και θα Υπάρχουν και στο μέλλον … εκτός πιά και είμαστε τόσο βλάκες ώστε να μην μπορούμε να σκεφτούμε μόνοι μας … ακούμε τους πουλημένους προδότες που λένε ότι δεν υπάρχουν.

ΑΝ θέλουμε μια ΕΛΛΑΔΑ ελεύθερη … μια Ελλάδα Ελλάδα … αν θέλουμε Ζωή για μας και τα παιδιά μας … αν αγαπάμε τον τόπο και την πατρίδα μας … την Γλώσσα, την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας … όσοι είμαστε Έλληνες πρέπει να συστρατευτούμε και να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε αυτό να υπάρξει … να έχει ΜΕΛΛΟΝ !!

6. Προοπτικές

Δυστυχώς η κατάσταση και τα πράγματα, είναι δραματικά, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά τα ίδια, και τα 5-πέντε μέρη του άρθρου (αρχής γενομένης από τον φετινό Μάρτη) αυτό έκαναν από την πρώτη στιγμή, αυτό έδειξαν, αυτό προσπάθησαν να δώσουν στους αναγνώστες να καταλάβουν.

Να καταλάβουν ότι πλέον έχουμε φτάσει ξανά σε ένα οριακό σημείο, ένα σημείο όπου κρίνεται όχι μόνο η Ύπαρξη της Χώρας αλλά και η Συνέχεια ή μη της Φυλής μας.

Οι εποχές και τα δεδομένα έχουν αλλάξει, είς βάρος μας, δεν είναι όπως παλιά, όπου ναι μεν καταλύθηκε η Χώρα, αλλά η Φυλή μπόρεσε να Επιβιώσει και να Υπάρξει. Σήμερα πλέον η Οριακότητα είναι πολύ μεγαλύτερη και πιό κρίσιμη, σήμερα ή παλεύουμε και επιβιώνουμε ή χανόμαστε, στην Λήθη για πάντα, ως Φυλή,στο μέλλον της Γής.

Δεν είναι χώρος ούτε υπάρχει χρόνος να σπαταλήσουμε μιλώντας πάλι για τα σχέδια της Παμπάλαιας Νέας Τάξης, τα έχουμε 'πεί τόσες πολλές φορές, τα έχουμε λεπτομερώς περιγράψει και αναλύσει, έχουμε δείξει που και σε τι στοχεύουν, έχουμε 'πεί γιατί εμείς οι Έλληνες αποτελούμε τον βασικό και κύριο στόχο τους, γιατί τους χαλάμε την σούπα και θέλουν να μας εξαφανίσουν από προσώπου Γής.

Τώρα πλέον δεν έχουμε χρόνο για τίποτε απ' όλα αυτά, όποιοι νέοι, αν θέλουν να μάθουν και να νοήσουν, ας κάνουν τον κόπο να πάρουν με την σειρά άρθρα και σχόλια, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να ριχτούμε με τα μούτρα στην δουλειά, πρίν ξυπνήσουμε με τον χαλκά στον λαιμό μας.

Κατά την Γνώμην μου, και όπως διετύπωσα παραπάνω, οι ευκαιρίες μας τελείωσαν, οι δυνατότητές μας είναι περιορισμένες, για να μην 'πω ανύπαρκτες, και δυστυχώς μόνο ΜΙΑ διέξοδος μας απομένει πλέον, την οποία ανέλυσα, και προσπάθησα να τεκμηριώσω όσο το επιτρέπει ο χώρος και ο χρόνος.

Χωρίς να αποκλείω βεβαίως να συμβεί και κάποιο θαύμα, και να έχουμε και κάποια ακόμη, την οποία όμως μόνο ως θαύμα κατέταξα, αφού όλα δείχνουν το ακριβώς αντίθετο, ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση … αλλά είπαμε … δεν το αποκλείουμε και εντελώς, αν τύχει δε και συμβεί παράλληλα … ακόμα καλύτερα.

Όμως επειδή δεν μπορούμε να βασιστούμε σε έωλα πράγματα, πρέπει, να δώσουμε βαρύτητα και, να επικεντρωθούμε σ' αυτά που μπορούν να δουλέψουν.

Έτσι κατέληξα ότι, το μόνο που έχει προοπτικές, είναι, μιά κίνηση, ίδρυση ενός κόμματος, που όμως θα κινηθεί έξω από τα καθιερωμένα, που δεν θα παίξει μηχανικά, όπως θέλει το σύστημα, αλλά τελείως διαφορετικά και … έξυπνα.

Ξέρω ότι αυτό, δεν φαντάζει απλώς, αλλά είναι άθλος, όπως άθλος θα είναι εάν το επιτύχουμε … κάτι το οποίον όμως πάσει θυσία πρέπει να το κάνουμε να συμβεί.

Και … πιστεύω ότι έχουμε την δύναμη … και μπορούμε να το κάνουμε να συμβεί !!

ΝΑΙ … μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα … να σώσουμε την Φυλή … να έχουμε Μέλλον εμείς και τα παιδιά μας !!

Όμως αυτό, δεν μπορούν να το κάνουν πέντε, και οι άλλοι να ξύνονται, περιμένοντας το αποτέλεσμα, πρέπει και υπάρχει ανάγκη να συστρατευθούμε όλοι, όσοι τέλος πάντων θέλουμε να σωθεί η Φυλή και η Ελλάδα.

Και ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ … τα έχουμε καταφέρει σε απείρως δυσκολότερα … απόφαση και ψυχή θέλει ρέεεεε … και το 'χουμε !!

7. Εν Κατακλείδι

Υπάρχουν ΔΥΟ δρόμοι που μπορούμε ή τέλος πάντων να προσπαθήσουμε να πάρουμε σαν ΛΑΟΣ.

Ο απλός και πιο εύκολος είναι εκείνος του σωστού ΚΡΑΤΟΥΣ, ο δε άλλος αυτός που έχει σχέση με την ΦΥΛΗ και το ΈΘΝΟΣ.

Στην πρώτη περίπτωση απλά πρέπει να φτιάξουμε ένα ευνομούμενο Σύγχρονο Κράτος, ένα κράτος υπόδειγμα, όπου πέραν των καλών σχέσεων με όλα τα υπόλοιπα κράτη, θα πρέπει να φροντίζει για την ευημερία και το καλώς έχειν των πολιτών του.

Αρκετά υπάρχουν διάσπαρτα μέσα στα προηγούμενα μέρη του εν λόγω άρθρου.

Στην δευτέραν περίπτωσιν, η βαρύτητα πρέπει να δοθεί κυρίως στην εξύψωση του ΈΘΝΟΥΣ, όπου αυτό σημαίνει ότι η προσπάθεια πρέπει να έχει αποκλειστικά Εθνοκεντρικό χαρακτήρα, χωρίς ουδεμία παραχώρηση και έκπτωση.

Πάμπολλα πάνω σ' αυτό ίσως και κατ' αποκλειστικότητα είναι τα άρθρα περί Αισυμνητείας αλλά και διάφορα άλλα καθώς και σχολιασμοί στο παρόν ιστολόγιο.

Όμως, είτε για το ένα, είτε για το άλλο, τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο καίριο και ζωτικό πρόβλημα, αυτό του να κρατηθεί στην ζωή όχι μόνο η Ελλάς αλλά και οι Έλληνες.

Μέσα από την παραπάνω ανάλυση προσπάθησα να προσεγγίσω κάθε υποθετική δυνατότητα και να δείξω τις υπάρχουσες προοπτικές, τον δρόμο, για να σωθεί η Ελλάδα … καθώς το θέμα είναι όχι απλώς υπερεπείγον … αλλά ζήτημα Ζωής και Θανάτου για την χώρα και την Φυλή.

Κάθε ένας, που κωλυσιεργεί και χρονοτριβεί ή προτρέπει σε απραξία, αν θέλει να λέγεται Έλληνας, ας αναλογισθεί το βάρος που επωμίζεται, σε αυτήν την φάση, όπου κρίνεται η ΎΠΑΡΞΗ της Χώρας και η συνέχεια της Φυλής.

8. Εν Επιλόγω

Μέσω των λόγων του Σωκράτη, θέλω να καλέσω κάθε Έλληνα/ιδα, όπου Γης, να συστρατευτεί και να συμβάλλει στην δημιουργία μιας κίνησης, για την σωτηρία της Χώρας και την συνέχεια της Φυλής.

'' … μητρός τε καὶ πατρὸς τε καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι, …'' – Σωκράτης

Πλάτωνος – Κρίτων 51β

ΤΕΛΟΣ


ergdhmerg 

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2hBPotG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου