Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ο άνθρωπος είναι ένα πειραματόζωο πεδίου κι η ανθρωπότητα ένα αναλώσιμο είδος


Υπάρχουν κάποιες στιγμές που η καθημερινότητα μοιάζει με μια πραγματική μάχη υλικού και ψυχολογικού πολέμου.

Η αλήθεια είναι πως κάθε μέρα εδώ και πολλά χρόνια γίνονται διαρκώς πειράματα απ' όλες τις επιστήμες πάνω στον άνθρωπο συνήθως με τρόπο που διαφεύγει της αντίληψης του.

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως μόνο τότε μπορούν να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για το μυστήριο που αποκαλείται άνθρωπος.

Δυστυχώς όμως ο άνθρωπος δε κατόρθωσε να βοηθηθεί απ' αυτά τα πειράματα γιατί όλοι αυτοί οι επιστήμονες κατά βάση εργάστηκαν για κυβερνήσεις κι υπουργεία πολέμου είτε ψυχρού είτε θερμού.

Κατ' επέκταση όλα τα κρίσιμα συμπεράσματα χρησιμοποιήθηκαν, και χρησιμοποιούνται, με γνώμονα τον έλεγχο της συμπεριφοράς του ανθρώπου μέσα από απ' την πολιτική και διαφημιστική προπαγάνδα.

Ο άνθρωπος είναι ένα πειραματόζωο πεδίου τις περισσότερες φορές δίχως να το γνωρίζει κι η ανθρωπότητα ένα αναλώσιμο είδος που έχει κατά καιρούς εμβολιαστεί με τον ιό αυτών των πειραμάτων γιατί οι ψυχολόγοι γνωρίζουν καλά πως πολλά απ' τα πειράματα τους, εμφανίζουν μετά από πολλά χρόνια τα συμπτώματα τους.

Οι κοινωνικοί ψυχολόγοι έχουν ονομάσει τη μέθοδο αυτή "βραδυφλεγή επιρροή" (sleeper effect).

Πολλές απ' αυτές τις συνέπειες σαφώς κι ήταν πέρα απ' τη πρόθεση τους αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν αυτό.


Δε κρίνεται σκόπιμο να αναφερθούμε με επιστημονικούς όρους για τις μεθόδους πειθούς που χρησιμοποιούνται, αλλά το βέβαιο είναι πως ποικιλοτρόπως εδώ και καιρό, όσοι μπορούν να διακρίνουν τι συμβαίνει γύρω τους, πολλά τέτοια πειράματα διενεργούνται στο παρασκήνιο της συνειδητότητας μας, προφανώς για το καλό των ανθρώπων.

Δίχως τη διάθεση να τσουβαλιάσω τους πάντες το εύχομαι αλλά δε το πιστεύω.

Υπάρχουν βέβαια και ψυχο-θεραπευτές που είναι ταγμένοι στο πλευρό της ανθρωπότητας κι αυτό τους τιμά ιδιαίτερα.

Πιστεύω πως τελικά αυτοί θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν.


Η παρατήρηση της ανθρώπινης ψυχής κάτω απ' το μικροσκόπιο των ερευνητών της ψυχολογίας έγινε βούτυρο στο ψωμί των εξουσιαστών, οι προπτυχιακοί φοιτητές της ψυχολογίας είναι σε θέση να το αντιληφθούν, απ' τους υπόλοιπους μόνο όσοι εργάζονται με τον εαυτό τους έχουν τη τύχη να διακρίνουν τα σημάδια του εκφυλισμού ενώ οι περισσότεροι είναι απλά αριθμοί σε στατιστικές κλίμακες μέτρησης.

Αν αυτές είναι οι ανθρωπιστικές επιστήμες τότε αντί να πετάμε μάγισσες στη πυρά όπως στο μεσαίωνα είναι προτιμότερο να πετάμε πτυχία και τίτλους γιατί ζούμε και πάλι στο μεσαίωνα και το σκοταδισμό της γνώσης.

Μια Νέα Ατλαντίδα ετοιμάζεται να καταποντιστεί, ήδη έχει ξεκινήσει να βυθίζεται κι οι 144 χιλιάδες που θα σωθούν είναι ένας αριθμός σύμβολο κι όχι μια ατυχής πρόβλεψη (144=1+4+4=9 όπου 9 για όσους γνωρίζουν σημαίνει Άνθρωπος με το άλφα κεφαλαίο), άρα ουκ έστι αριθμός, παρά μόνο μια δύσκολη κι ανηφορική διαδρομή.

Ο άνθρωπος είναι τελικά μόνος του.

Ένας μοναχικός διαβάτης στη ζωή με λίγους συνοδοιπόρους και πολλούς εχθρούς που σαν αγρίμια καραδοκούν να του χυμήξουν.

Όχι για να τον καταβροχθίσουν αλλά για να του πιουν το αίμα , να τον κρατήσουν ημιθανή αλλά χρήσιμο για τις ακόρεστες ορέξεις τους.

Ένας νεκρός δεν ωφελεί ενώ ένα υποχείριο που μπορεί να αναπαράγει το είδος του και να παραμείνει σε ύπνωση διαθέσιμο πάντα για τροφή, είναι το πλέον χρήσιμο αντικείμενο.

Το μόνο όπλο γι αυτόν τον προσκυνητή είναι ο ίδιος ο εαυτός του, αλλά αφυπνισμένος και πάντα σε εγρήγορση κι επαγρύπνηση.

Σε μια διαρκή κατάσταση μάχης δίχως επίθεση παρά μόνο ελιγμών κι αυτοάμυνας.

Να μπορεί να δρέπει τους καρπούς της ζωής και να συνεχίζει στωικά κι απτόητος προς το μεγάλο σκοπό αδιαφορώντας για τα κοράκια και τους γύπες που πετούν σε χαμηλή πτήση δίπλα του.

Να παρατηρεί ενδελεχώς το ζώο πίσω απ' την ανθρώπινη μάσκα που υποδύεται τον σύντροφο μόνο και μόνο για να τον συλλάβει εξ απήνης.

Να γνωρίζει πως όλα τα φανταχτερά στολίδια που θα του προσφερθούν είναι κίβδηλα κοσμήματα, παιδικές παγίδες που θα τον ρίξουν στον μεγάλο αλετήρα των ανθρώπινων συνειδήσεων.

Ακροβατώντας ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο παραμένοντας σιωπηλός με ένα γαλήνιο κι ειρωνικό χαμόγελο προς όλους εκείνους που τον θεωρούσαν εύκολη λεία θα φτάσει κάποτε στις παρυφές του Όρους της Μεταμόρφωσης και θα αποκτήσει τα φτερά ενός Αετού.

Τότε θα είναι πολύ αργά για τους θύτες αλλά αρκετά νωρίς για τον φτερωτό Άνθρωπο ώστε να απλώσει τις φτερούγες του πάνω απ' τους απροστάτευτους συνοδοιπόρους του που έχουν ξεκινήσει το δικό τους μαρτυρικό ταξίδι προς τον Γολγοθά.

Να είστε σε μόνιμη αγρυπνία.

Η ψυχή του ανθρώπου δε διαβάζεται και δε μελετάται παρά μόνο μελετά κι εκπαιδεύεται.

Για όσους δε μπορούν να τη γνωρίσουν ας μιλήσουν με τη δική τους, εκτός κι αν δεν έχουν.



Τα Βιβλία μου Οι σκέψεις μου/ My Books My thoughts



revealedtheninthwave 

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2xEHkif
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου