Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Μεγάλος σάλος για τις εικόνες με τα υπερμεγέθη μεταλλαγμένα γουρούνια με τους αφύσικα μεγάλους μύες (vid)




Έντονες αντιδράσεις, αποτροπιασμό αλλά και απορία έχουν δημιουργήσει οι εικόνες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν μια φάρμα στην Καμπότζη όπου εκτρέφονται μεταλλαγμένα γουρούνια, τα οποία είναι αφύσικα μυώδη.
Τα αποκρουστικά, σχεδόν τρομακτικά αυτά πλάσματα είναι σχεδόν βέβαιο πως είναι προϊόν μετάλλαξης και πως υποφέρουν λόγω της κατάστασής τους, όπως φαίνεται και στα διάφορα βίντεο που έχει δημοσιεύσει στο Facebook η φάρμα με την επωνυμία Duroc Cambodia.
Στα πλάνα φαίνονται τα υπερμεγέθη γουρούνια να μην μπορούν σχεδόν να περπατήσουν λόγω των μυών τους, με αποτέλεσμα τα χτυπούν με ξύλα για να βαδίσουν, ενώ όλα ανεξαιρέτως έχουν επίσης δυσανάλογους όρχεις.

Η Duroc Cambodia αναφέρει στις πληροφορίες πως τα γουρούνια ανήκουν σε μια πολύ συνηθισμένη ράτσα οικόσιτων χοίρων, που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και ο ιδιοκτήτης της φάρμας είναι πολύ περήφανος για το κοπάδι του, όπως φαίνεται και από τις πολλές αναρτήσεις του. Ο ίδιος κοινοποιεί τακτικά φωτογραφίες και βίντεο από τα γουρούνια και την πορεία τους από την στιγμή που γεννιούνται μέχρι να φτάσουν στο απίστευτο μέγεθος που τελικά έχουν.
Μάλιστα ο ίδιος, θεωρώντας όλο αυτό όχι μόνο απολύτως φυσιολογικό αλλά και δελεαστικό, δεν διστάζει να πωλήσει επίσης μέσω της σελίδας και σπέρμα των γουρουνιών, για περίπου 5 ευρώ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η επιθυμία για τόσο μυώδη γουρούνια είναι αποτέλεσμα της αύξησης της τιμής για χοίρους ανάλογα με το βάρος τους. Η ζήτησή τους τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ραγδαία, ειδικά στην Κίνα που είναι η μεγαλύτερη αγορά κατανάλωσης χοιρινού παγκοσμίως.
Οι εικόνες έχουν προκαλέσει την οργή και καταδίκη ακτιβιστών και απλών πολιτών, που καταγγέλλουν την χρήση στεροϊδών και ορμονών στα ζώα προκειμένου να αποκτήσουν την συγκεκριμένη εμφάνιση. Έντονη ήταν και η αντίδραση της PETA, που σχολίασε σχετικά: «Γουρούνια που μοιάζουν με τον Hulk είναι σαν ζωντανός εφιάλτης κι εκτός αυτού επειδή είναι γενετικά μεταλλαγμένα πιθανότατα γεννιούνται με τρομερά επώδυνα προβλήματα υγείας».
Οι πρώτες αναφορές για εκτροφή τέτοιου είδους γουρουνιών ήρθαν στο φως το 2015 και τα πειράματα είχαν γίνει στη Ν. Κορέα και την Κίνα, όπου επιστήμονες προχώρησαν στη μετάλλαξη ενός γονιδίου. Ο σκοπός ήταν να παράγεται περισσότερο άπαχο κρέας υψηλής απόδοσης. Ωστόσο, από τα 32 γουρούνια που εκτράφηκαν μόνο τα 13 επέζησαν κι αυτά μόλις μέχρι να γίνουν 8 μηνών, ενώ μόνο ένα θεωρήθηκε υγιές.
Μερικά από τα βίντεο στον λογαριασμό της Duroc Cambodia στο Facebook:



http://ift.tt/2yf61SZ

http://ift.tt/2eLw60t

http://ift.tt/2yf62Gx

http://ift.tt/2x4RTGT


Πηγη: lifo


diaforetiko.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2fBkhua
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου