Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Αποσιώπησαν σοβαρό περιστατικό - Ναυμαχία ανάμεσα σε μηχανότρατες - Τούρκος ψαράς έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε Ελληνα ανοιχτά της Σαμοθράκης


Freepen.gr - Ένα ακόμη πολύ σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς Τούρκων κατά Ελλήνων ψαράδων στο Αιγαίο στα ανοικτά της Σαμοθράκης, λίγα 24 ωρα πριν το συμβάν της Λέρου αποκάλυψε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος των ΓΡΙ- ΓΡΙ Καβάλας Γιάννης Μανιός.
«Είχαμε ένα περιστατικό δυτικά της Σαμοθράκης προς τη Λήμνο, δύο μέρες πριν από το περιστατικό της Λέρου. Μετά από φραστικό επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά, έπεσαν και πυροβολισμοί. Ο Έλληνας πήγαινε μπροστά με τη μηχανότρατα, ήθελε να περάσει ο Τούρκος, ακολούθησε το φραστικό επεισόδιο και μετά ο Τούρκος τράβηξε όπλο και έριξε τρεις πυροβολισμούς και μια ριπή» ανέφερε ο κ. Μανιός.

Ο πρόεδρος των ΓΡΙ- ΓΡΙ Καβάλας αποκαλύπτει ότι το Λιμενικό ήταν ενήμερο, ωστόσο δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση. Επίσης ο κ. Μανιός περιγράφει μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί ακόμη και εντός ελληνικών χωρικών υδάτων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.



https://www.dailymotion.com/video/x6s2pvz


freepen.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2vQ9uoa
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου