Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

ΕΒΑΛΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;


Ενώ υπάρχουν Έλληνες επιστήμονες με γνώσεις και με κύρος, οι οποίοι επιπλέον γνωρίζουν πολύ καλά όλες τις παραμέτρους, η συγκυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου επέλεξε έναν… Γερμανό καθηγητή, για να αναλάβει την κατά Τσίπρα «αντικειμενική και αδιάβλητη» διερεύνηση των αιτιών της εθνικής συμφοράς.
Πρόκειται για τον καθηγητή Γκόλνταμερ και βέβαια η επιλογή του έχει να κάνει με το ότι συμφωνεί με την κυβερνητική εκδοχή, ότι για όλα ευθύνονται η αυθαίρετη δόμηση, οι δυνατοί άνεμοι, η… κλιματική αλλαγή, τα ίδια τα θύματα και σε καμμία περίπτωση οι Τσιπροβλαμμένοι, όπως φαίνεται από συνέντευξη που έδωσε πριν από τον ορισμό του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ιδού τα διαπιστευτήρια του Γερμαναρά: «Η βασική αιτία της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι ήταν η αλλοίωση του φυσικού τοπίου και η αλλαγή χρήσης γης, δηλαδή η αυθαίρετη δόμηση.
Δύο ταυτόχρονα εξελισσόμενες φωτιές στην Αττική δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν, διότι στο Μάτι η πυρκαγιά εξελίχθηκε εντός λίγων λεπτών. Με αυτούς τους ανέμους δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά. Η εκκένωση στο Μάτι δεν θα μπορούσε να γίνει λόγω της ταχύτητας της φωτιάς. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να προσανατολιστούμε προς τις μεταβολές που φέρνει η κλιματική αλλαγή».
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;



ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2KLUDzP
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου