Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Το σόου με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και το σκεπτικό της απελευθέρωσης


Είναι νωρίς ακόμη να διευκρινιστεί ποιο είναι το σκεπτικό της απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών μας. Τα περί αποφάσεως της… ανεξάρτητης τουρκικής δικαιοσύνης, ας τα αφήσουμε στην άκρη. Αφήνω στην άκρη και την εκδοχή της ανταλλαγής των στρατιωτικών μας, με την εκλογή τουρκοπρακτόρων μουφτήδων, επειδή δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι.

Κάποια τουρκικά ΜΜΕ θέλουν να πιστεύουν ότι αυτή η κίνηση μπορεί να επιφέρει αλλαγή κλίματος ακόμη και στην τουρκική οικονομία. Ίσως πάλι ο Ερντογάν να στέλνει μήνυμα στον Τραμπ και την διεθνή κοινότητα, ότι η τουρκική δικαιοσύνη είναι ανεπηρέαστη, άρα η υπόθεση του Αμερικανού πάστορα δεν δικαιολογεί τα μέτρα των ΗΠΑ εναντίον της Τουρκίας.

Σε επικοινωνία που είχε ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού με τoν διπλωματικό σύμβουλο του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, ο δεύτερος τον διαβεβαίωσε ότι τυχούσα δίκη θα γίνει ερήμην και εάν επιβληθεί ποινή δεν θα υπερβαίνει το διάστημα που κρατήθηκαν οι δύο άνδρες στις φυλακές Αδριανούπολης.


Μια ερώτηση, μόνον. Η Αδριανούπολη από την Μονάδα των στρατιωτικών μας, είναι πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο. Προς τι όλο αυτό το σόου με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο;

Για τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, που θεώρησε ότι δικαιούται υψηλής θέσης επειδή ο παππούς του ήταν δικαστής στο βουνό [χωρίς να ενδιαφερθεί να μάθει τι ακριβώς ήσαν οι αγράμματοι κατά κανόνα λαϊκοί δικαστές του ΚΚΕ]: Ο Αντίγονος είπε σε κάποιον νεαρό, γιο γενναίου λοχαγού, που, παρ' ότι άτολμος ο ίδιος και μαλθακός, απαιτούσε να προαχθεί: «Στο στρατόπεδό μου, νεαρέ, οι τιμές απονέμονται με βάση την προσωπική και όχι την πατρική ανδρεία του καθενός».

Σιγά το μυστικό που αποκαλύπτεται μετά από 20 χρόνια. Ο πρώην διοικητής της KFOR, Ιταλός στρατηγός Φάμπιο Μίνι, δήλωσε -σε συνέντευξή του στη σερβική εφημερίδα "Novosti"- ότι η Σερβία δεν βομβαρδίσθηκε από το ΝΑΤΟ, αλλά από τους Αμερικανούς.

«Η Σερβία πρέπει πάντα να έχει υπόψη της ότι το ΝΑΤΟ δεν βομβάρδισε με απόφασή του, αλλά ο βομβαρδισμός έγινε με πρωτοβουλία των Αμερικανών. Η πρωτοβουλία για το ξεκίνημα των βομβαρδισμών του 1999 έγινε από τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να αποσπασθεί η περιφέρεια του Κοσσόβου», δήλωσε.

Ο Ερντογάν έβγαλε τα πόδια του έξω από το πάπλωμα, και τώρα το πληρώνει. Αγνόησε ότι πρέπει να ξέρεις πότε σταματά κάποιος τους εκβιασμούς. Κάτι που δεν γνωρίζει ούτε η εδώ Αριστερά, που εξακολουθεί να εκβιάζει τους Έλληνες πατριώτες, οι οποίοι έχουν αηδιάσει μ' αυτήν την τακτική.

Θα μας τρελάνουν οι Βαλκάνιοι. Σειρά έχουν τώρα οι Μαυροβούνιοι. Οι Αρχές της χώρας κατηγορούσαν τη Ρωσία ως ενορχηστρωτή ενός πραξικοπηματικού σχεδίου που αποκαλύφθηκε το 2016, ωστόσο, πλέον ζητούν από τις ΗΠΑ την έκδοση ενός πρώην πράκτορα της CIA για συμμετοχή στο σχέδιο.

Ο Τζόζεφ Άσαντ, ένας Αμερικανός πολίτης και πρώην αξιωματικός της CIA που είχε γεννηθεί στην Αίγυπτο, κατηγορείται από τις αρχές του Μαυροβουνίου ότι συμμετείχε σε προσπάθεια κατάληψης της εξουσίας της χώρας τον Οκτώβριο του 2016.

Παιδιά, αποφασίστε… Ποιος οργάνωσε πραξικόπημα; Επειδή υπάρχει και η άποψη του Τζόζεφ Άσαντ, που λέει ότι το είχε οργανώσει η ίδια η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου, κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Άιντε, βγάλε άκρη.



voria.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2vQ9vbI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου