Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Νέα παγκόσμια αναφορά στους Έλληνες - Τι ειπώθηκε για τις 2. Αυγούστου και τι ακολουθεί


του Κίμωνα Χαραλάμπους

Τα γεγονότα «τρέχουν» σε πρωτόγνωρες ταχύτητες με τους παγκοσμιοποιητές της Δύσης να θέλουν να εγκαθιδρύσουν εδώ και τώρα παγκόσμια «οικολογική» κυβέρνηση με αφορμή τον υποτιθέμενο κίνδυνο απόλυτης καταστροφής του περιβάλλοντος, ενώ κάνουν καινούρια αναφορά στους Έλληνες
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος πρόεδρος, Εμμανουέλ Μακρόν, επιδιώκει να αποσπάσει τα βλέμματα όλων και να αγωνιστεί  παγκοσμίως φορώντας το μανδύα του περιβαλλοντικού ηγέτη, ενώ στην ουσία αποτελεί απλά ένα εργαλείο προώθησης των παγκόσμιων σχεδίων της Ατζέντας 2030.
 Τον περασμένο Ιούνιο φιλοξένησε μάλιστα την σύνοδο των παγκόσμιων ηγετών συμπεριλαμβανομένου του πρώην Γενικού Γραμματέα  Μπαν Κι Μουν, τον πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Προστασίας της Φύσης Ζανγκ Σίνσενγκ και του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτσενέιγκερ, προτείνοντας την Παγκόσμια Συνθήκη για το Περιβάλλον.
«Αν και υπάρχουν πάνω από 500 διεθνείς συνθήκες που ασχολούνται με το περιβάλλον, με ποικίλους βαθμούς επιβολής αυτή η πρόταση προς τον ΟΗΕ θα ενισχύσει τη συνοχή των διεθνών περιβαλλοντικών νόμων και θα καθορίσει σαφείς υποχρεώσεις για τα έθνη και τα άτομα για την προστασία του περιβάλλοντος», επεσήμανε πρόσφατα  ο δικαστής Αντόνιο Ερμάν Μπέντζαμιν, πρόεδρος της Παγκόσμιας Επιτροπής για το Περιβαλλοντικό Δίκαιο της  Διεθνούς Ένωσης Προστασίας της Φύσης (IUCN).




Με άλλα λόγια με αφορμή την «προστασία του περιβάλλοντος» έρχεται πλήρης εφαρμογή της Ατζέντας 2030 στην Ευρώπη και σε όσα μέρη επικρατούν αριστερόστροφες κυβερνητικές νοοτροπίες Νέας Τάξης.
Το σχέδιο της Συνθήκης θα υποβληθεί τον Σεπτέμβριο στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών από τον πρόεδρο Μακρόν και θα εισέλθει σε μια περίοδο διαβουλεύσεων και βελτίωσης. Εάν η συνθήκη εγκριθεί στα Ηνωμένα Έθνη, θα είναι η πρώτη φορά που τα περιβαλλοντικά δικαιώματα θα έχουν ολοκληρωμένη νομική υπόσταση, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Φυτά, ζώα και άνθρωποι σε ένα «τσουβάλι»!
Προκειμένου δε, οι πολίτες να αποδεχθούν τα πάντα χωρίς διαμαρτυρία η WWF και το παγκόσμιο δίκτυο, Global Footprint Network, αναφέρουν:
«Στις 2 Αυγούστου θα εξαντλήσουμε και επισήμως τους πόρους που η Γη έχει τη δυνατότητα να μας παρέχει για ολόκληρο το έτος. Αυτό το θλιβερό ετήσιο ρεκόρ μετάθεσης της μέρας εξάντλησης όλο και πιο νωρίς μέσα στον χρόνο αποδεικνύει πως το οικολογικό χρέος της ανθρωπότητας μόνο βιώσιμο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί».
Δηλαδή δεν θα έχουμε να φάμε και να πιούμε τίποτα;
Γίνεται μάλιστα αναφορά και στην Ελλάδα!
Μας λένε πως στα κράτη της ΕΕ και ειδικότερα στην Ελλάδα, ο τρόπος ζωής μας παράγει κάθε χρόνο ένα υπέρογκο «οικολογικό χρέος».
«Συνολικά η ανθρωπότητα χρειάζεται 1,7 πλανήτες τον χρόνο για να συνεχίζει να ζει με τον ίδιο τρόπο, ενώ αν όλοι ζούσαν όπως οι Έλληνες, θα χρειαζόμασταν 2,5 πλανήτες».
Πάλι οι «κακοί Έλληνες», οι οποίοι αυτή την φορά δεν καταστρέφουν την οικονομία αλλά μαζί με τους υπόλοιπους «κακούς ανθρώπους» το περιβάλλον!
Με άλλα λόγια, μας λένε πως η ανθρωπότητα χρησιμοποιεί την φύση 1,7 φορές γρηγορότερα (ή στην περίπτωση των Ελλήνων 2,5 φορές ταχύτερα) από τον ρυθμό με τον οποίο τα οικοσυστήματα μπορούν να αναπληρώσουν τις απώλειες.
Τα σχόλια δικά σας!






el.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2tSfxG2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου