Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ούτε ιερό ούτε όσιο: Τούρκοι επιχείρησαν να υψώσουν τουρκική σημαία στον Λευκό Πύργο!


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Λευκός Πύργος | τουρκική σημαία: Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 11:00 το πρωί της Κυριακής (30/07/2017) στη Θεσσαλονίκη, όταν μια παρέα Τούρκων προσπάθησαν να φωτογραφηθούν στον εξώστη του Λευκού Πύργου, κρατώντας μια τουρκική σημαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το seleo.gr, η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Ράνια Αγγελακούδη, η οποία έτυχε να είναι παρούσα μαζί με τη φίλη της μπροστά στο συμβάν, κάλεσε αμέσως την ασφάλεια του Πύργου και τους εμπόδισε τους προκλητικούς Τούρκους να ανεβούν από τη σιδερένια σκάλα στο τελευταίο επίπεδο του Λευκού Πύργου.


«Ένας από αυτούς έβγαλε από την τσέπη του την τουρκική σημαία. Η φίλη μου κατάλαβε αμέσως τι θα συμβεί και απευθυνόμενη σε εμένα μου λέει: «Να δεις που θα πάνε επάνω να ανοίξουν τη σημαία και να βγουν φωτογραφίες». Δίχως να χάσω δευτερόλεπτο της λέω: "Γυρνάμε πίσω"» δήλωσε η δημοσιογράφος.

«Αφού λοιπόν φτάσαμε στο τελευταίο επίπεδο περιμέναμε να δούμε πως θα κινηθούν. Στο μεταξύ ενημερώσαμε το προσωπικό ασφαλείας του Πύργου και έφτασε αμέσως. Εκείνη την ώρα ένας εξ αυτών είχε ανοίξει τη σημαία και οι άλλοι τον κύκλωσαν για προστασία...Τους πλησίασα με προσοχή να μη με αντιληφθούν κι έβγαλα τη φωτογραφία, ενώ το προσωπικό ασφαλείας τους έκανε συστάσεις να μαζέψουν τη σημαία. Χωρίς να δημιουργήσουν ένταση, μάζεψαν την σημαία και αποχώρησαν».

«Έμεινα να καλύπτω τη σκάλα με το σώμα μου που οδηγούσε στην Ελληνική σημαία, ήμουν αποφασισμένη για όλα... Εκεί ψηλά δε θα ανέβαινε κανείς!», δήλωσε η Ράνια Αγγελακούδη.

Τελικώς, έπειτα από παρατήρηση και συστάσεις της ασφάλειας του μνημείου, η παρέα των Τούρκων αποχώρησε χωρίς να υπάρξει ένταση.

Ωστόσο, η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο, ενώ φαίνεται, για πολλοστή φορά, πως κάποιοι επιδιώκουν να μιμηθούν τις συμπεριφορές και τις παραληρηματικές τοποθετήσεις Τούρκων αξιωματούχων του καθεστώτος Ερντογάν, που συχνά προκαλούν την Ελλάδα, αμφισβητώντας διεθνείς συνθήκες και γεωγραφικά κεκτημένα.

Το Newsbomb.gr έχει προειδοποιήσει επανειλημμένως μέσα από εκτενή ρεπορτάζ για την προκλητικότητα της Άγκυρας, η οποία επιδιώκει να δημιουργήσει τεχνητές εντάσεις και αδιέξοδα διπλωματικά επεισόδια.



Πηγή φωτογραφιών: seleo.gr, newsbomb.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2va5fEU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου