Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Σάλος στη Γερμανία - Αστυνομική διοικητής τουρκικής καταγωγής αποδεικνύεται κατάσκοπος της ΜΙΤ


Μελίνα Κονταξή

Όπως γράφει η εφημερίδα Die Welt am Sonntag, Γερμανίδα διοικητής της αστυνομίας στο ομοσπονδιακό κρατίδιο του Essen είχε τακτικές επαφές με την τουρκική υπηρεσία πληροφορίων.
Σε σχέση με τη γυναίκα που το όνομα της δε δόθηκε στη δημοσιότητα, το ομοσπονδιακό γραφείο προστασίας του συντάγματος του κρατιδίου του Essen εξέδωσε μυστική αναφορά πέρσυ το Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, η Τουρκάλα είχε συχνή επαφή με πράκτορες της ΜΙΤ που επιχειρούν στη Γερμανία.

Αυτή η έκθεση, με τίτλο «Εκτενής έρευνα ασφάλειας», εστιάζει στη σύνδεση της Τουρκάλας με την τουρκική μυστική υπηρεσία. Η αναφερθείσα έκθεση σχετικά με τη γυναίκα, η οποία γεννήθηκε στην Άγκυρα, υποβλήθηκε στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών.

Παρά την προσπάθεια της επικεφαλής της Αστυνομίας του Εσσεν να αφαιρεθούν οι αρνητικές αναφορές στην Τουρκάλα από την αναφορά, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Η Τουρκάλα απομακρύνθηκε από την υπηρεσία ενώ το γεγονός ότι είναι γυναίκα έπαιξε θετικό ρόλο στο να αναπτύξει τη δραστηριότητά της χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Ενδεικτικός τρόπος ενσωμάτωσης των Τούρκων. Δεν είναι τυχαίο οτι η πλειοψηφία των Τούρκων που ζει στη Γερμανία στο τουρκικό δημοψήφισμα ψήφισαν υπέρ του Ερντογάν.




freepen.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2uOAbcK
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου