Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Μια διαφορετική άποψη. Ο/Η Ανώνυμος είπε...Ψέματα παντού!



"Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας"
Χένρυ Άλφρεντ Κίσινγκερ

Ψέματα παντού!

Ο Κίσινγκερ είναι γνωστός στόχος των δημιουργών θεωριών συνωμοσιών όλων των αποχρώσεων (αριστεράς, ακροδεξιάς, ρατσιστών και αντισημιτών, τζιχαντιστών, άλλων φονταμενταλιστών, κλπ) αφού όλοι αυτοί οι ακραίοι και παρανοϊκοί έχουν κοινές θεωρίες συνωμοσίας και κοινούς στόχους (δημιουργία φόβου και πανικού, προπαγάνδα για ύπαρξη σκοτεινών δυνάμεων, προπαγάνδα κατά των "κακών" της δημοκρατίας, κατά των ελευθεριών, κατά των τραπεζών και της ελεύθερης οικονομίας, κατά της υψηλής ποιότητας μόρφωσης, κατά της διάκρισης των εξουσιών, κατά της ανοιχτής κοινωνίας και των ατομικών δικαιωμάτων, κλπ). Το 2012 η ιορδανική εφημερίδα AlGhad είχε δημοσιεύσει μια - φυσικά, ψεύτικη! - συνέντευξη όπου τάχα ο Κίσινγκερ προέβλεπε την έναρξη τρίτου παγκόσμιου πόλεμου, επαινούσε τάχα τα αμερικανάκια που ασκούνται μαθαίνοντας πολεμικά παιχνίδια για να γίνουν μελλοντικοί μαχητές ("...Our young have been trained well for the last decade or so on combat console games, it was interesting to see the new Call of Duty Modern Warfare 3 game, which mirrors exactly what is to come in the near future with its predictive programming...") και προέβλεπε τάχα και κατάκτηση όλης της Μέσης Ανατολής από το Ισραήλ ("...Israel will have to fight with all its might and weapons to kill as many Arabs as it can. Hopefully if all goes well, half the Middle East will be Israeli....). 

Αποτέλεσμα εικόνας για Al Ghad kissinger

Το πιο αστείο είναι ότι τη συνέντευξη αυτή δεν την κατασκεύασαν οι Ιορδανοί δημοσιογράφοι, αλλά την πήραν (νομίζοντας ότι είναι αληθινή) από σάιτ Καναδών συνωμολοσιολόγων (είναι αριστεροί ή ακροδεξιoί; αδύνατον να τους ξεχωρίσεις!) σαν αυτούς που λένε για ψεκασμούς, ρόθτσιλντ, νέες τάξεις, προγραμματισμένες μειώσεις πληθυσμού, σόρους, τοκογλύφους κι άλλες τέτοιες αριστερές κι ακροδεξιές σαχλαμάρες.

Ποτέ δεν είπε ο Dr Henry Kissinger (Ph.D. Harvard University) κάτι τέτοιο. Θα ήταν αδιανόητο για καθηγητή πολιτικής επιστήμης του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ. Είναι απορίας άξιον πώς υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν τέτοιες σαχλαμάρες.Τον μύθο αυτόν περί Γκρεκών ατίθασων φαίνεται να τον δημιούργησε ένας ιδιόρυθμος (τροτσκιστής!!!!) δικηγόρος Θ. Σταυρόπουλος σε άρθρο του στις 26 Ιαν. 1987 στην Ελευθεροτυπία. Την κατασκευή του αυτήν τη χρησιμοποίησε έτσι ως επιχείρημα. Υποτίθεται ότι το είπε ο Κίσιγκερ ως αντίδραση στα γεγονότα του πολυτεχνείου το 1973: Τους Έλληνες δεν μπορούμε να τους δαμάσουμε. Είναι μη κυβερνήσιμοι (ingouvernables). Πρέπει να τους χτυπήσουμε στις πολιτικές τους βάσεις. Το κείμενο αυτό υπάρχει - σκαναρισμένη σελίδα της Ελευθεροτυπίας από το 1987 - σε μπλογκ (Sarantakos). Tότε δεν υπήρχε απόδοση στα αγγλικά.
Αποτέλεσμα εικόνας για eleyuerotypia πασοκ

 Ο Σταυρόπουλος το πρωτοέγραψε μόνο στα ελληνικά. Είναι κι εδώ αστείο που (επειδή ο Σταυρόπουλος είχε ζήσει στη Γαλλία, ήταν τροτσκιστής τον Μάη του 1968) κι ήξερε φυσικά καλύτερα γαλλικά, πέταξε τη γαλλική λέξη ingouvernable που θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να χρησιμοποίησε ο Κίσινγκερ. Μετά πρέπει να εμπλουτίστηκε τεχνητά επί τούτου (με τα πρόσθετα περί γλώσσας και θρησκείας) και για αυτό οι συνωμοσιολόγοι αναγκάστηκαν να το μεταφέρουν ότι τάχα ειπώθηκε αργότερα (1994) και δημοσιεύτηκε στην Turkish Daily. Kαι βέβαια, όταν αναζητήθηκε και βρέθηκε στα αρχεία της Turkish Daily το συγκεκριμένο φύλλο που υποτίθεται ότι είχε τη δήλωση Κίσινγκερ, δεν είχε απολύτως τίποτα σχετικό. Όλα ήταν μια ευφάνταστη κατασκευή που ξεκίνησε από το άρθρο του Σταυρόπουλου το 1987 στην Ελευθεροτυπία. Εποχή Πασοκ και αρρωστημένων πρασινοφρουρών που σήμερα έγιναν χρυσαυγίτες.

Ποια είναι η αλήθεια;

 Ο Κίσσινγκερ υποστήριξε τουλάχιστον 2 χούντες. Αυτη του Πινοσέτ και των δικών μας Συνταγματαρχών. Υποστηρικτής της ρεαλιστικής σχολής και παντελώς αδιάφορος για την ηθική και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ειδικά στην περίπτωση της Χιλής μιλάμε για ανατροπή εκλεγμένης κυβέρνησης και εγκαθίδρυση στυγνού φασιστικού καθεστώτος ,υπευθύνου για δεκάδες χιλιάδων δολοφονιών και εκτελέσεων...Ειναι γνώστη επίσης η εγκληματική του ανάμιξη σε Κύπρο, Ινδονησία ,Ανατολικό Τιμόρ...Σε πολλές περιπτώσεις εκτελούσε διαταγές από τον Λευκό Οίκο. Στην ΧΙΛΗ τι έγινε εκεί; Η αριστερή διακυβέρνηση του μασόνου αριστεριστή Αλιέντε, πράγματι, είχε εκλεγεί. Αλλά κρατικοποίησε τα πάντα και μέσα σε λίγους μήνες, ως γνήσια σοσιαλιστική κυβέρνηση, οδήγησε σε παραγωγική απραξία, δραματική μείωση των εισοδημάτων , ανείπωτη φτώχεια και μιζέρια. Κυριολεκτικά πέθαινε κόσμος. Υπήρχαν μαζικές διαδηλώσεις εναντίον του και εξαιρετική δυσαρμονία με το εκλογικό σώμα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για kammenos πριμπουσΔεν ήταν δύσκολο για ένα στρατιωτικό πραξικόπημα να γίνει αποδεκτό, κυρίως αφού επανα-φιλελευθεροποίησε την οικονομία και ξανάρχισε η οικονομική δραστηριότητα, οι επενδύσεις και η ραγδαία αύξηση των εισοδημάτων. Αυτό έγινε από τον δικτάτορα Πινοσέτ. Από τότε οι Χιλιανοί, κι αφού απελευθερώθηκαν κι από τη στρατιωτική δικτατορία, δεν ξαναέκαναν ποτέ το λάθος να ψηφίσουν αριστερά. Υπάρχει τρόμος. Τέρας ο Πινοσέτ, αλλά όχι αριστερά τέρατα που φέρνουν Πινοσέτ.

όλα αυτα γιατί; Γιατί τέρμα ποια με τις ανόητες θεωρίες. Ο Τραμπ διαβάζουμε έδιωξε τον Έλληνα Πρίμπους γιατί οι σιωνιστές και ένα σωρό ... Μπορεί να είναι απόφαση προσωπική λόγο στροφής προς την Τουρκία κοινές ασκήσεις στην Μεσόγειο. Ένα δώρο στον Ερντογάν. Αφού ο Τραμπ το χρωστούσε από την παραίτηση του στρατηγού Φλιν.έχει προχωρήσει ο κόσμος κι η μόρφωση, οι συνωμοσιολογίες δεν περνάνε στη σημερινή εποχή παρά μόνο σε αμόρφωτους. Η πολιτική ειναι σκακιέρα και θέλει μυαλό. Ο Πρίμπους επίσης έιχε προβλήματα με συμβούλους του Τραμπ. Σφαλιάρα για τον μνημονιακό Καμμένο και τις "δήθεν" προνομιακές προσβάσεις του στην αμερικανική κυβέρνηση μπορεί να θεωρηθεί μόνο η παραίτηση Πρίμπους. 

Αναλώσιμος ήταν και είναι. Σε κανένα δεν θα λείψει στην πολιτική σκηνή.


perimajestic 

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2ud7q5Y
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου