Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Αν είμασταν στην εποχή του Μεσοπόλεμου θα ήταν ένας Δικτάτορας πολύ χειρότερος από τον Stalin.


Άχρηστος, ανίκανος, άσχετος και επικίνδυνος δεν θα διστάσει να φέρει απίστευτη διχόνοια στον λαό με σκοπό να αποδράσει όταν ολοκληρώσει τον σχεδιασμό. Οι αποκαλύψεις για την σχέση του με το καθεστώς Μαδούρο δεν είναι καλά σημάδια. Ένσημα από δουλειά ο Τσιπρας δεν έχει κανένα. Εχει όμως ένσημα από δοσίματα, ξεπούλημα, ανθελληνισμό και προδοσία, όπως αυτή που με καθυστέρηση και για να σώσει τον εαυτό του κάνει τώρα ο φοβισμένος υπάλληλος του Σόρος, Γιάνης Βαρουφάκης. Οι ξένοι τοκογλύφοι και οι εγχώριοι νταβατζήδες πόνταραν πάνω στον Τσιπρα όπως ποντάρουν οι αλογομούρηδες σε άλογα του Ιπποδρόμου. Μόνο που ο Τσίπρας στην πορεία των εξελίξεων αποδείχτηκε για τον Ελληνικό λαό όχι άλογο αλλά μουλάρι άχρηστο, κακό και επικίνδυνο.

Φόροι, ανεργία, Λαθρομετανάστες και φίμωση κάθε διαφορετικής φωνής…..Αν είμασταν στην εποχή του Μεσοπόλεμου θα ήταν ένας Δικτάτορας πολύ χειρότερος από τον Stalin. Λεφτά υπάρχουν. Για τους λαθροεισβολείς. Για τους Έλληνες περικοπές μισθών και συντάξεων. Και ένα ειρωνικό χαμόγελο «κατανόησης»…σαν αυτό όταν καπνίζει τα Κουβανέζικα πούρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Ίδια με αυτά που κάπνιζε ο σύντροφος Μίκης Θεοδωράκης.

Αριστερά και καημός μεγάλος….συνοδοιπόροι; Κάποιοι βαρεμένοι φοιτητές, συνδικαλιστές του δημοσίου, κρατικοδίαιτοι δημοσιογράφοι…..καθηγητές περί βιβλίου που οργώνουν την επαρχία…….

# 'Οταν έχεις φτωχοποιήσει μια χώρα, παραδίδεις εθνική κυριαρχία για 99 χρόνια αυτό που σε νοιάζει είναι να βγεις αλώβητος…τελευταίο χαρτί η διχόνοια τύπου Κωλέττη…..



perimajestic

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2uMVHPm
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου