Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Το προφητικό ξέσπασμα του Κομάντο : Οι Τούρκοι έχουν κάνει Σουρωτήρι το Αιγαίο! (video)



Πικρές αλλά μεγάλες αλήθειες από τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Στρατηγό Μανωλά ακούστηκαν ίσως για πρώτη φορά στην Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, των Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη !
Σε ένα προφητικό πρωτοφανές ξέσπασμα ο Στρατηγός τα είπε τότε όλα …Μιλάει για το ότι οι Τούρκοι έχουν κάνει Σουρωτήρι το Αιγαίο και εμείς απλά περί άλλων τυρβάζουμε …Σήμερα απλά δικαιώνεται !
Είπε ότι του λένε ψέματα και Αποκάλυψε ότι οι πρόσφυγες και οι  λαθρομετανάστες ήρθαν για μείνουν και όχι για φύγουν !
Ξεσπάθωσε λέγοντας οτι οι Άνθρωποι που αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία και αμείβονται με 350.000  ευρώ  ετήσιες αποδοχές ,κόβουν τις συντάξεις των Ελλήνων !
Ο Στρατηγός ξέσπασε και δηλώνοντας  ότι ήρθε για να διαδηλώσω γιατί τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό και εγώ βλέπω μια άλλη Ελλάδα από αυτήν που μεγάλωσα!
Η Μεγάλη  και Πικρή αλήθεια  που είπε ο Στρατηγός ήταν ότι το Αιγαίο έχει γίνει σουρωτήρι «χάρης τις Πολιτικές που ακολούθησε το Ελληνικό Κράτος !» (Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται !)

9-11

Δείτε και ακούστε το Ξέσπασμα του Στρατηγού που σύμφωνα με την εκτίμηση μας σε λίγο …Θα ακουστούν πολύ χειρότερα για κάποιους στη Πολιτική ,αλλά και  στη Στρατιωτική Ηγεσία !






veteranos.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2tUWiiU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου