Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ πρώην Διευθυντη της ΕΛΣΑΤ!



Όλοι στην δίκη που θα γίνει για τον Ανδρέα Γεωργίου τον υπεύθυνο της ΕΛ.ΣΤ.Α. [Ελληνική Στατιστική Αρχή] που καταδίκασε έναν ολόκληρο λαό σε θάνατο φουσκώνοντας τα στοιχεία από 4% που ήταν σε 15,1 % για να καταδικάσει έναν λαό και μία χώρα σε θάνατο, όλοι μαζί στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ - ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ
=> Αθήνα - Κυρίλλου Λουκαρέως 14, Αμπελόκηποι <=
Δηλώστε την Συμμετοχή σας: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ [facebook].
Για Ιστορία:Την περιόδο 1989 - 2010 υπήρξε στέλεχος του Δ.Ν.Τ. ο Α. Γεωργίου. Δεν περιγράφουμε άλλο, πως όλα ήτανε ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ να μας οδηγήσουν εδώ ως τεχνικό έλλειμμα του 15.1% που ήτανε το πραγματικό του 4%.
- Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος της επιτροπής της ΕΛ.ΣΤ.Α.: "Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15.1% από την Eurostat. Έπρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας."
Επίσης μέχρι ο "κατοχικός" Πρωθυπουργός και ο "κατοχικός" Υπουργός Εθνικής Αμύνης, παραδέχονται ως δήθεν τότε Αξιωματική Αντιπολίτευση των δυό τους κομμάτων [Σ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛ.], και σήμερα απλά ΣΙΩΠΟΥΝ και ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ακόμα στις Προηγούμενες Κυβερνήσεις Γ. Α. Παπανδρέου κι όπως επί την συνέχεια του Α. Σαμαρά - Ε. Βενιζέλο:







Όχι Στην Συνταγματική Αναθεώρηση από το Υπάρχον Πολιτικό Σύστημα και τους 300 Πολιτικούς Προδότες!

asimpiestos

theodorovias 

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2vcqwxi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου