Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ξύπνα Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ για να δουν από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη


Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Δεκάδες νεαροί Μαροκινοί παρενόχλησαν σε κεντρικό δρόμο της Ταγγέρης μια γυναίκα σε ένα ΒΙΝΤΕΟ, το οποίο πρέπει να παιχτεί σε όλη την Ελλάδα.

Το… λάθος της; Κυκλοφόρησε ασυνόδευτη φορώντας φανελάκι και παντελόνι τζιν.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο διάρκειας δέκα δευτερολέπτων και αποτελεί «καμπανάκι» για την χώρα μας, όπου συρρέουν καθημερινά μουσουλμάνοι μετανάστες αυτής της νοοτροπίας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο η γυναίκα, κατατρομαγμένη, διασχίζει τον δρόμο και από πίσω σφυρίζουν και γιουχάρουν δεκάδες, μπορεί και περισσότεροι, νεαροί άνδρες.

Μάλιστα, όταν το βίντεο αναρτήθηκε στα social media, πάρα πολλοί Μαροκινοί αντί να κατακρίνουν συμπατριώτες τους, που πήραν στο κυνήγι μια γυναίκα, της επέρριψαν την ευθύνη εξαιτίας της ενδυμασίας της.



«Μπορεί και να γδυθεί εάν θέλει αλλά όχι σε μια συντηρητική πόλη», «Πήρε αυτό που της άξιζε» είναι μερικά από τα μηνύματα.

Το βίντεο καταγράφει μια πραγματικότητα όχι μόνο στο Μαρόκο αλλά ευρύτερα στον μουσουλμανικό κόσμο, γεγονός που πρέπει να «ταρακουνήσει ολόκληρη την Ευρώπη.

Ωστόσο, στην Σουηδία δεν δείχνουν να πτοούνται.

Δικαστήριο αρνήθηκε να απελάσει Αφγανό μουσουλμάνο, ο οποίος βίασε 15χρονο κορίτσι, διανοητικά ανάπηρο, για μιάμιση ώρα επειδή ήταν σε «κακή διάθεση», το μετάνιωσε δηλαδή, μετά το παράπτωμά του και επειδή έχει υποφέρει στην πατρίδα του.

Άσχετα αν το κορίτσι τώρα φοβάται να βγει πια έξω και δεν θέλει να βλέπει μπροστά του άνδρες.

«Αν φιλήσει ή π@@@ξεις άλλον θα σε σκοτώσω», φέρεται να της είπε ο μουσουλμάνος!

Η Ευρώπη κατακλύζεται από την ιδεολογία του Ισλάμ, η οποία βλέπει την γυναίκα σαν μέσο ικανοποίησης και τίποτα άλλο, ενώ οι Ευρωπαίες και όποιες τις ακολουθούν χαρακτηρίζονται ως πόρνες!



el.gr 

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2iJc7Ej
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου