Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Βρώμησε με κλανίλα το λεκανοπέδιο Αττικής. Τα ΕΛΠΕ, η Motor Oil ή τα ΧΥΤΑ Φυλής είναι η απάντηση. Άσχετοι, άχρηστοι και κυρίως επικίνδυνοι.

 
 
Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


Πρίν λίγο καιρό είχα διαβάσει ότι βρώμαγε όλη η Θεσσαλονίκη και ο Περιφερειάρχης εκεί ζήτησε απο το ΑΕΙ Θεσσαλονίκης και τα ΕΛΠΕ που είναι για πέταμα, να του βρούν γιατί δύο χρόνια βρωμάει κλανίλα η Θεσσαλονίκη. Μέχρι στιγμής απάντηση δεν προκέκυψε.


Το συμβάν επαναλήφθηκε και στην Ελευσίνα σήμερα. 
Η βρώμα έκανε τους κατοίκους να διαμαρτυρηθούν. 
Η βρώμα οφείλεται στο υδρόθειο. 
Αν διαβάσετε τις δηλώσεις όλων σήμερα των "ατάκα" και των "επι τόπου" λένε ότι δεν ξέρουν την αιτία και ότι δεν φταίνε τα ΕΛΠΕ, γιατί δεν λειτουργούν.
Αμέσως διέρευσαν ότι και τα διυλιστήρια της Motor Oil δεν φταίνε για το πρόβλημα. 
Ως γνωστόν, το κράτος της Κολομβίας των ναρκωτικών και των λαθραίων μπορεί να παρανομεί και τα αφεντικά να μη πληρώνουν φόρους και πρόστιμα. 
Καμμία απόφαση περιβαλλοντολόγων δεν με ξενίζει.


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠ...


Η βρώμα όπως είπα οφείλεται στο υδρόθειο. Αυτό είναι και η αιτία του προβλήματος. Αν το κράτος δεν ήταν Κολομβία και δεν κυβερνιώταν από άχρηστους και απατεώνες, απο μια αντιπολίτευση που φοράει τα βρακιά της ανάποδα γιατί είναι χεσμένα, θα γινόταν το εξής:
  1. Θα έπρεπε να είχαν τοποθετηθεί απο τους γραφικούς επιστήμονες των Ελληνικών ΑΕΙ monitors μέτρησης υδροθείου σε συγκεκριμένα σημεία π.χ. ΧΥΤΑ Φυλής, Διυλιστήρια Λάτση, Διϋλιστήρια Βαρδινογιάννη και αλλού.
  2. Μια επιστημονική ομάδα θα έπρεπε να μπορούσε να παίρνει μετρήσεις υδροθείου στην Ελλάδα απο δορυφόρο (χρήση satellite remote sensing data) 
  3. Μια άλλη ομάδα μετεωρολόγων θα έπρεπε να έχουν κάνει μοντέλα με βάση τις μετρήσεις αυτές και να πούν με τη πάροδο του χρόνου πού θα μπορούσαν να υπάρχουν συγκεντρώσεις υδροθείου πάνω απο το κανονικό (use of a sophisticated model of atmospheric winds)
Αυτά.





from The Secret Real Truth http://ift.tt/2xykAxq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου