Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Θέλουν οι ηγέτες σου να σε σώσουν αλλά κανένας μπάσταρδος δεν σου λέει την αλήθεια !!!


Ότι κάνουν είναι οι εντολές που τους δίνουν και κανένα τσουτσέκι από αυτά δεν έχει την γνώση η την δύναμη να κάνει αυτό που πρέπει ώστε να σώσει τον Ελληνικό λαό!

Γιατί ο Έλληνας τελειώνει και ναι μεν μια απο τις αιτιες ειναι και η οικονομική κρίση …αλλα επι της ουσιας ο ελληνας τελειώνει σαν έθνος και σαν κουλτούρα επειδή δεν γεννά νέους Έλληνες !

Και αυτό ει ναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της Ελλάδας αυτή την στιγμή…και με τα στοιχεία αυτά σε όποιο διεθνές δικαστήριο και αν πας ΝΙΚΑΣ … αν δείξεις ότι η υπογεννητικότητα που σκοτώνει μαθηματικά το έθνος σου έχει προέλθει από το σύστημα Σοκ και Δέους από τους εχθρούς του ελληνισμού τότε …ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ !!!!

Αυτό θέλουν και όχι τα ζωγραφιστά χαρτάκια σου , θέλουν να σβήσουν την κουλτούρα σου γιατι είναι η μόνη που μπορεί να σταθεί ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων !

Αυτά τα ανδρείκελα εκεί πάνω …που είναι όλοι υπάλληλοι μας ..και το σύστημα μας μαθαίνει να τους κοιτάμε σαν Θεούς….. μας μάθανε να κοιτάμε σαν Θεούς της κλητήρες μας …. αυτά τα μιασματα λοιπόν που θα έπρεπε να μας απολογούνται κάθε μέρα για την ανεπάρκεια τους να προστατέψουν το έθνος …. είναι εκεί πάνω φυτεμένοι …όπως φυτεμένος είναι όλος ο ιστός εξουσίας από τον στρατό μέχρι την δημοσιογραφία….επιλεγμένα συγκεκριμένες φαρες με συγκεκριμένο αίμα και νόηση ώστε να μην είναι ικανοί ούτε να αντισταθούν ούτε να αμφισβητήσουν πέραν της γραμμικής εντολής τους !!! Και το εξωφρενικό είναι ότι οι ίδιοι οι προσκυνημενοι δεν γνωρίζουν ότι έχουν επιλεχτεί γιατί απλα είναι αυτοί που είναι !!!!!!!!!!!!!………. Ότι είναι πιόνια σε μια τεράστια σκακιέρα χωρίς να το γνωρίζουν καν ….ότι έγινε μελέτη πάνω τους … το ποιος που χωρίς να το γνωρίζουν….και οι ίδιοι νομίζουν ότι με την αξία τους προχωράνε στην Ζωή …χωρίς να βλέπουν την ομοιότητα της φατρίας τους δίπλα τους..χωρίς να μπορούν να διακρίνουν το ολοφάνερο …δικαιολογώντας το ίσως σαν iq η σαν ταλέντο … αλλά το μόνο ταλέντο τους είναι η ανικανότητα του εγκεφάλου τους να συνδυάσουν και να αμφισβητήσουν τα κομμάτια των εντολών και του παζλ … η ανικανότητα της ψυχής να κάνει υπέρβαση …η υπερβολική ανασφάλεια και η λατρεία στο ψεύτικο ματριξ !!!

Η Ελλάδα πεθαίνει …και δεν είναι συνωμοσιολογικο είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ….Όταν λοιπόν η Ελλάδα πεθαίνει και ο κλητήρας σου μιλάει για χρέος είναι καθήκον σου να τον ξηλώσεις άμεσα από την θέση του …το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ξηλωσεις !!


http://ift.tt/2vEeVVi


Stranger…


ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2whKyqk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου