Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Βαρθολομαίος: Η απόλυτη μαριονέτα των γκλομπαλιστών


Δεν έχασε ευκαιρία ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος να εκφράσει την απόλυτη θλίψη του Πατριαρχείου τονίζοντας φυσικά το θέμα του περιβάλλοντος
Ο… τάτσι μίτσι κότσι με τον άλλο μέγα θρησκευτικό ηγέτη, τον Πάπα Φραγκίσκο, μετά το άρθρο της Ιέρειας της Κλιματικής Αλλαγής, Ναόμι Κλάιν, εξέφρασε με δήλωσή του την βαθύτατη θλίψη του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών και τη μεγάλη καταστροφή περιουσιών από τον τυφώνα Χάρβεϊ:
«Η συνεχιζόμενη καταστροφή από τον τυφώνα Χάρβεϊ στην περιοχή των ακτών του Κόλπου του Τέξας και ιδιαίτερα στο Χιούστον, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι μια δραματική υπενθύμιση της τρομακτικής δύναμης της φύσης. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο μας θρηνεί για την άδικη απώλεια ανθρωπίνων ζωών αλλά και για τις τεράστιες υλικές ζημιές και τη μεγάλη δοκιμασία χιλιάδων οικογενειών.
Προσευχόμαστε για την ανάπαυση εκείνων των οποίων η ζωή διεκόπη βιαίως από αυτήν την συμφορά, καθώς επίσης και για την παρηγοριά των τεθλιμμένων συγγενικών τους προσώπων.
Τώρα είναι η ώρα της αλληλεγγύης και της συμπόνιας στην πράξη, και συγχαίρουμε όσους το έχουν ήδη πράξει, να προβληματιστούμε όλοι μας για την ευθύνη μας, ως άνθρωποι, να είμαστε καλοί και σοφοί διαχειριστές του Περιβάλλοντος. 
Όλοι καλούμαστε να συμμετάσχουμε στη διάσωση και διαφύλαξη του κόσμου μας, είτε μέσω της αντιμετώπισης της καταστροφικής δύναμης αυτών των τυφώνων με έναν καλύτερο περιβαλλοντικό σχεδιασμό, είτε ενασχολούμενοι περισσότερο σοβαρά με το νευραλγικό ζήτημα της κλιματικής αλλαγής και με το πώς αυτή επηρεάζει τον πλανήτη μας» τονίζει μεταξύ άλλων στην δήλωσή του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Θα έχετε ακούσει φαντάζομαι για την Πανθρησκευτική συνάντηση στο Παρίσι για την Κλιματική Αλλαγή, το 2015, καθώς και για τις κοινές με τον Πάπα προσπάθειες του να ενώσουν όλες τις μονοθεϊστικές εκκλησίες και λατρείες. Η λεγόμενη Πανθρησκεία που θέλουν να επιβάλλουν και που πολλοί ορθά πιστεύουν ότι δεν θα λατρεύει τον Θεό αλλά κάποιο "ανώτερο όν" με ό,τι αυτό συνεπάγεται, στην ουσία δεν είναι άλλη λατρεία από αυτή που θέλει ο Αλ Γκορ και η κάθε Ναόμι Κλάιν να μας επιβάλλει, την Εκκλησία της Κλιματικής Αλλαγής.
Κι ενώ οι πρωτοχριαστιανοί διώκονταν μέχρι θανάτου για την πίστη τους, τώρα θα διώκονται όσοι παραμένουν άπιστοι και δεν προσκυνούν την Πανθρησκεία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Λατρεύουμε το περιβάλλον, μισούμε τον άνθρωπο για το κακό που του κάνει, θέλουμε λιγότερους πάνω στη γη.
Να θυμίσω ότι το απόλυτο τσιράκι των γκλομπαλιστών, ο οποίος εκτός του ότι έχει λάβει και τουρκική υπηκοότητα είναι αγαπητός και παινεμένος απ' όλα τα γκλομπαλιστικά κέντρα, είναι αυτός που δεν ξέχασε να ευλογήσει και το CERN:


Το CERN «επιστρέφει» με… τις ευλογίες του Βαρθολομαίου!




nea.allnewz.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2xNoVw3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου