Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΤΑ ΣΥΡΙΖΟtroll του ΙΝΤΕΡΝΕΤ Με τη χορηγία του Συριζαίϊκου ολοκληρωτισμού



Τα καθεστώτα της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, είτε πρωθυπουργοκεντρικής είτε προεδροκεντρικής δεν αντέχουν την ελευθερία του λόγου, ούτε την ελευθερία της γνώμης….

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ

Επιστρέφουν σε αλήστου μνήμης εποχές λογοκρισίας – Ετοιμάζουν «νόμο – έκτρωμα» για να ελέγξουν ακόμα και τις ελεύθερες φωνές του διαδικτύου – Χρησιμοποιούν μεθόδους απολυταρχικών καθεστώτων που παραπέμπουν σε μεθόδους Βόρειας Κορέας – Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίζουν για την εγκυρότητα των ρεπορτάζ Αφού απέτυχαν να ελέγξουν τους καναλάρχες της διαπλοκής βάλουν τώρα εναντίον όλων των ΜΜΕ… Ακόμα και εναντίον των χρηστών του διαδικτύου στο facebook (κατεβάζοντας συνέχεια τα προφίλ μας) & το twitter φιμώνοντας τις διαφορετικές απόψεις. Ο κόκκινος φασισμός βρίσκεται σε οργασμό.
(Διαρκείς επιθέσεις καθημερινά, στα προφίλ μας και στις Ομάδες μας από τον εγκατεστημένο μισθοδοτούμενο φλώρο του ΣΥΡΙΖΑ ονόματι ΠΑΝΟ και το τρολοεπιτελείο που έχει στήσει το νέο Τσιπρομαδουροκαθεστώς της φασιστεράς… στο Ελληνικό Facebook με τα μαντρωμένα πρόβατα, να βρίσκονται υπό κομματικό κόκκινο φασιστικό έλεγχο… των pride…)

Οι μισθοδοτούμενοι «υπάλληλοι» του Σύριζα …

Η Μαλβίνα, η Ελίνα, η Νατάσα, η Μαρία, Ο ΠΑΝΟΣ, ο Κώστας, Ο Σωκράτης, ο Δημήτρης, ο Δημοσθένης, ο Χρήστος, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, έτοιμοι όλοι για ψυχολογικά backup, καφέδες, επιλύσεις συγκρούσεων, επιθέσεις σε χρήστες και σε ομάδες με σκοπό την διαλυσή τους… αναφορά και ρίξιμο προφίλ που πλήττουν το πουστοκόμμα τους. Ολα αυτά τα μπ@φοπουστοπουτ@νάκια του ΣΥΡΙΖΑ συνθέτουν μια ομάδα που ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.







Οι στάρ της Μυκόνου(που διορίστηκαν στην ΕΡΤ), Oι ενημερωτές του Πλανητάρχη(αντικαπιτάλες κατά τα άλλα), Οι φασαριόζοι που τσακώνονται με χρήστες στις Ομάδες του Facebook, και οι λοιποί μπαφομαλλιάδες και κραγμένες αδερφές, όλοι εκεί επί τον έργον για την προστασία του πρωκτοκόμματος.





sotos206



katohika.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2iGvQo6
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου