Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

18 δις μεταβίβασε ο Σορός στις ΜΚΟ του ώστε να συνεχιστεί και μετά το θάνατο του, το διαβολικό έργο του




Ο αριστερός και σιωνιστής δισεκατομμυριούχος ουγγαροεβραίος Τζορτζ Σορός έχει μεταφέρει 18 δισεκατομμύρια δολάρια στα ιδρύματα και εταιρείες του που προωθούν  την παγκοσμιοποίηση, την πολυπολιτισμικότητα και την ανοικτή κΕνωνία.


Την τεράστια περιουσία του που απέκτησε και  συγκέντρωσε μέσο κερδοσκοπίας στα χρηματιστήρια μεταβίβασε τα κεφάλαια ως μέρος ενός σχεδίου για να διασφαλίσει την  νεοταξίκη πολιτική  του αφού αποσυρθεί ή πεθάνει.

Τα 18 δισεκατομμύρια δολάρια είναι περίπου τριπλάσιο του ποσού των χρημάτων που δαπανώνται από όλα τα κόμματα, σε όλους τους προεκλογικούς αγώνες, σύμφωνα με το Open Secrets . Αν και οι δραστηριότητες των Ιδρυμάτων της Ανοικτής Κοινωνίας δεν θα επικεντρωθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, η χορηγία του Σορός  κάνει την οργάνωση του τον πιο σημαντικό παίκτη στην αμερικανική πολιτική σκηνή.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Σόρος προωθήσει την λαθρομετανάστευση από τον μουσουλμανικό κόσμο στην Ευρώπη και υποστηρίζει την πολιτική των ανοιχτών συνόρων όπως και την ομοφυλοφιλία.

Το ίδρυμα Σορός είχε αρχικά ως στόχο την καλλιέργεια «ανοιχτών κοινωνιών» σε αντίθεση με τα αυταρχικά συστήματα, τα τελευταία χρόνια το ίδρυμα στήριξε δογματικές, επιθετικές αριστερές ομάδες που διαταράσσουν την δημοκρατία και καταπνίγουν αντίθετες φωνές. Ο Σόρος έχει χρηματοδοτήσει το κίνημα  Black Lives Matter και συμμετέχει στην λεγόμενη«αντίσταση» απέναντι στον αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ αλλά και ενάντια στο εθνικιστικό και πατριωτικό χώρο.

Υποστηρίζει επίσης τα Media Matters, μια επονομαζόμενη ομάδα "watchdog", η οποία ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας της, προσπαθώντας να εξαλείψει τους πατριώτες από τα ΜΜΕ.

Ο Σόρος πρόσφατα τοποθέτησε τον πρώην πρεσβευτή και  επίτροπο της Εθνικής Δημοκρατικής Επιτροπής Patrick Gaspard ως πρόεδρο των Ιδρυμάτων της Ανοικτής Κοινωνίας.


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2z2PzCZ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου