Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Στο μεταξύ, κυβερνήσεις κρατών, "τα έσκαγαν" κανονικά, στο Ιδρυμα Κλίντον. Μεταξύ αυτών και η Ελλαδίτσα... η αποικία της εξαθλίωσης



Ioanna Ypsilanti
 
Και ενώ οι "Δημοκρατικοί" των ΗΠΑ πανηγύριζαν, για την εμπλοκή του πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Μάναφορντ, με Ουκρανούς ολιγάρχες, που θεωρούν "ανθρώπους του Πούτιν", προκειμένου ν΄αποδειχθεί εμπλοκή της... Ρωσίας, στις τελευταίες εκλογές, οι έρευνες οδήγησαν στην εμπλοκή των Δημοκρατικών.
Σύμφωνα με πηγές του NBC, ο Μάναφορντ, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους σκοπούς των Ουκρανών, προσέλαβε την εταιρεία του Τόνι Ποντέστα, αδελφού του Τζων Ποντέστα και επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον.
Η επιχείρηση του Ποντέστα προσέλαβε την Οργάνωση ¨Ευρωπαϊκό Κέντρο για μια Σύγχρονη Ουκρανία", προκειμένου να καταστρέψει την εικόνα του τότε Προέδρου της Ουκρανίας Γιανουκόβιτς, επειδή ήταν στενά συνδεδεμένος με τη Μόσχα.
Εταιρείες, που λειτουργούν, για λογαριασμό ξένων κυβερνήσεων, σύμφωνα με το Αμερικανικό νόμο, θα πρέπει να το δηλώνουν, πράγμα που δεν έκαναν, ούτε ο Μάναφορντ, ούτε ο Ποντέστα.
Ετσι, αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης 5 ετών.
Στο μεταξύ, κυβερνήσεις κρατών, "τα έσκαγαν" κανονικά, στο Ιδρυμα Κλίντον. Μεταξύ αυτών και η Ελλαδίτσα, ακόμα και στην περίοδο της οικονομικής κρίσης.
Κάπως έτσι λειτουργεί η διαπλοκή και κάπως έτσι αποφασίζονται τα πραξικοπήματα, στο σάπιο σύστημα του καπιταλισμού.


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2xCGcIH
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου