Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Για να μπορέσεις να περπατήσεις το δρόμο που σου δείχνω


Αρχικά θα πρέπει να πεταξεις όλες τις ταμπέλες και τα δόγματα που σου έδωσε το σύστημα έξω από τη συνείδησή σου!

Θα πρέπει να αφήσεις όλα τα μιμίδια της γλώσσας ή της νόησης που δημιουργούνται από το σύστημα έξω από τη συνείδησή σου!

Θα πρέπει να κατανοήσεις ότι όσο πιο βαθιά πάει η τρύπα του λαγού τόσο πιο πολύ σε έχουν ενημερώσει με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να έχουν αποδομησει την προσπάθειά σου να κοιτάξεις προς τα κει!

Αν ντρέπεσαι κάποιος να σου πει ότι βλέπεις πολύ Χόλιγουντ, τότε δεν έχεις καταλάβει τίποτα από την έννοια υπεροντοτητα πληροφορίας!

Αν Επηρεάζεσαι εύκολα από την επιφάνεια και την κριτική των συνανθρώπων σου οι οποίοι άγονται και φέρονται ανάλογα απο αυτα που τους εδωσε το σύστημα εχθρός τοτε δεν κάνεις για αυτον τον δρόμο!

Αν δεν αντέχεις να είσαι αντίθετα απέναντι σε όλους τότε μη συνεχίζεις να ψάχνεις την αλήθεια!

Αρχικός εχθρός είναι ο ίδιος ο εαυτός σου μεχρι να τον αναγνωρισεις, αμέσως επομενος είναι ο διπλανός σου μεχρι και αυτος να αναγνωρισει τον εαυτο του !

Στο τέλος του δρόμου θα μάθεις και θα γευτείς ότι όλοι οι γύρω σου, τα πάντα γύρω σου.. Είναι φίλιες δυνάμεις προς την εξέλιξή σου… Ακόμα και οι εχθροί σου!

Μόνο όταν φτάσεις στο επίπεδο να αντιλαμβάνεσαι τα πάντα ως «φιλικά» μπορείς να γίνεις ο πολεμιστής πού θα φτάσει στο σκοπό του!

Μόνο όταν δεν θα αποζητάς συναίσθημα για σένα, για να σου δοθεί, αλλά θα είσαι ΕΣΥ το συναίσθημα που δίνει παντου …. Θα απελευθερωθείς από τη μήτρα!

Δες αυτό το βίντεο όσες φορές χρειάζεται μέχρι να το κατανοήσει το κύτταρο σου !




Stranger,,,,


katohika

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2z7r09W
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου