Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Έγγραφο της CIA αναφέρει ότι ο Χίτλερ επέζησε από τον πόλεμο και παρέχει φωτογραφία του




H φωτογραφία που επισυνάπτεται στο αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA και φέρεται να απεικονίζει τον Αδόλφο Χίτλερ να κάθεται δεξιά. Πηγή: www.cia.gov
Ένα έγγραφο στην επίσημη ιστοσελίδα της CIA κάνει έναν εκρηκτικό, αν και παράξενο, ισχυρισμό: ο Αδόλφος Χίτλερ επέζησε από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
"Ο CIMELODY-3 [κωδικό όνομα] ήρθε σε επαφή στις 29 Σεπτεμβρίου 1955 από έναν αξιόπιστο φίλο που υπηρέτησε υπό τις διαταγές του στην Ευρώπη και που σήμερα διαμένει στο Μαρακαΐμπο", αναφέρει στο έγγραφο ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών στο Καράκας της Βενεζουέλας στον επόπτη του ημέρες αργότερα, στις 3 Οκτωβρίου 1955.
"Ο φίλος του CIMELODY-3 δήλωσε ότι κατά τα τέλη του Σεπτεμβρίου του 1955, ο Phillip CITROEN, πρώην Γερμανός στρατιώτης των SS, του δήλωσε εμπιστευτικά ότι ο Αδόλφος ΧΙΤΛΕΡ είναι ακόμα ζωντανός". Το έγγραφο συνεχίζει, "ο CITROEN σχολίασε ότι, έχουν περάσει δέκα χρόνια από το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, οι Σύμμαχοι δεν μπορούσαν πλέον να διώκουν τον Χίτλερ ως εγκληματία πολέμου".
Επιπλέον, στο έγγραφο υπάρχει υποτιθέμενη φωτογραφία.
"Στις 28 Σεπτεμβρίου 1955, ο φίλος του CIMELODY-3 απέκτησε κρυφά τη φωτογραφία στην οποία αναφερόταν ο CIMELODY-3. Στις 29 Σεπτεμβρίου 1955, η φωτογραφία δείχθηκε στον CIMELODY-3 με σκοπό την αντίδρασή του στην πιθανή αλήθεια αυτής της φανταστικής ιστορίας".
Στο αποχαρακτηρισμένο έγγραφο η φωτογραφία επισυνάπτεται, παρουσιάζοντας έναν "Adolf Schrittelmayor" στην Tunga της Κολομβίας το 1954, δίπλα σε ένα άλλο άτομο: "Το πρόσωπο που βρίσκεται στα αριστερά φέρεται να είναι ο CITROEN και το άτομο στα δεξιά είναι αναμφισβήτητα το άτομο που ο CITROEN ισχυρίζεται ότι είναι ο ΧΙΤΛΕΡ. Η πίσω πλευρά της φωτογραφίας περιείχε τα ακόλουθα δεδομένα: «Adolf Schrittelmayor, Tunga, Κολομβία, 1954»."
Ο άνδρας της φερόμενης φωτογραφίας μοιάζει σαφώς με τον ηγέτη των Ναζί που αυτοκτόνησε στις 30 Απριλίου 1945 στο Βερολίνο για να αποφύγει τη σύλληψή του από τον Κόκκινο Στρατό. Το έγγραφο βέβαια αναφέρει πως "ούτε ο CIMELODY-3 ούτε αυτός ο Σταθμός είναι σε θέση να παρέχουν μια αξιολόγηση των πληροφοριών και προωθούνται ως πιθανού ενδιαφέροντος".
Φυσικά, οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν ακμάσει εδώ και χρόνια ότι ανώτεροι αξιωματικοί των Ναζί διέφυγαν στη Νότια Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των πιο διαβόητων όλων.
Αυτές οι θεωρίες για τον Χίτλερ επικεντρώθηκαν γενικά στην Αργεντινή και όχι στην Κολομβία, αν και οι πληροφορίες του εγγράφου αναφέρουν σε κάποιο σημείο ότι "ο ΧΙΤΛΕΡ έφυγε από την Κολομβία για την Αργεντική γύρω στον Ιανουάριο του 1955" . Η Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών εξέδωσε εικόνες το 1944 για το πώς θα μπορούσε να προσπαθήσει να μεταμφιεστεί.
Οι Σοβιετικοί και στη συνέχεια η Ρωσική Ομοσπονδία ισχυρίστηκαν για χρόνια ότι έχουν κάποια απομεινάρια του Χίτλερ, αν και τα σώματα τόσο του ίδιου όσο και της Εύας Μπράουν αποτεφρώθηκαν βιαστικά. Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι ανάκτησαν μερικά κατάλοιπα. Αλλά οι Ρώσοι είχαν βρεθεί σε δύσκολη θέση το 2009 όταν ένας Αμερικανός επιστήμονας που είχε τη δυνατότητα να εξετάσει το κρανίο για μια ώρα, υποστήριξε ότι το κρανίο ήταν σίγουρα θηλυκό και όχι αρσενικό και από άτομο ηλικίας 20 έως 40 ετών και όχι ηλικίας 56 ετών, η φερόμενη ηλικία θανάτου του Χίτλερ. Η Ρωσική FSB αρνήθηκε σθεναρά αυτό τον ισχυρισμό από τον Nick Bellantoni του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ.
Το σίγουρο είναι πως, διανύοντας την περίοδο που ο Ντόναλντ Τραμπ πάγωσε τον αποχαρακτηρισμό κάποιων εγγράφων για την δολοφονία του Τζον Κένεντι για ακόμα έξι μήνες, έγγραφα σαν αυτό θα παρέχουν τροφή για περαιτέρω συζητήσεις.



offtherecord.net.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2z1uJnw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου