Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Στους 43 οι νεκροί από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια


Σε τουλάχιστον 43 ανέρχονται οι νεκροί από τις πιο φονικές πυρκαγιές στην ιστορία της Καλιφόρνια.

Μία 17χρονη που είχε υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα υπέκυψε, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι τη Δευτέρα.

Οι πυρκαγιές προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές στην καρδιά του οινοπαραγωγικού κλάδου της Πολιτείας και μετέτρεψαν σε αποκαΐδια μια έκταση 991.480 στρεμμάτων σε διάφορες κομητείες βόρεια της περιοχής του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο.

Περίπου 100.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, λίγο προτού οι φλόγες σαρώσουν ολόκληρες κοινότητες ή συνοικίες.

Η 17χρονη Κρίσα Σέπερντ απεβίωσε την Κυριακή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν στο Σακραμέντο, δήλωσε υπάλληλος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της κομητείας του Σακραμέντο.

Σύμφωνα με διεθνές δημοσίευμα, η 17χρονη βρέθηκε με πολλαπλά εγκαύματα, αποπροσανατολισμένη, σε έναν δρόμο αφού η οικογένειά της είχε προσπαθήσει να ξεφύγει με το αυτοκίνητο από τις φλόγες στην περιοχή της Κοιλάδας Ρέντγουντ, στην κομητεία Μεντοσίνο, την 9η Οκτωβρίου. Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά και η οικογένεια αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Πηγή ΦΩΤΟ: REUTERS/Jim Urquhart

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2lwn3qf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου