Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Φωτιά στην κυβέρνηση των αμερικανοσκημμένων για την φωτιά στο Μάτι και τους 8 "αγνοούμενους" (;;;) τούρκους, βάζει ο Ν. Ρούσσης, με την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του..



Προλογίζει η Καλλιόπη Σουφλή
 
Κι ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα, γιατί αν δεν δέσεις τα κομμάτια του παζλ, δεν θα καταλήξεις στη φωτιά που βάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Ρούσσης στην συγκυβέρνητική ροζουλι χούντα... 

"Παλιά καραβάνα" ο Ρούσσης, από κείνους τους λίγους δημοσιογράφους που υπηρέτησαν και εξακολουθούν να υπηρετούν την Δημοσιογραφία και κυρίως την έρευνα, με τον δικό του ανεξάρτητο και αιρετικό τρόπο.
Πάμε να δούμε πως ένωσε τα κομμάτια του παζλ ο Νίκος Ρούσσης...
Τα κομμάτια που περιλαμβάνουν την ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ (Νικόλα, "ξέχασες" τον Ν. Βουτζά, τον Προβάλινθο, την Αμπελούπολη, την Ραφήνα, που κατακάηκαν... αλλά αντιλαμβάνομαι πως το έκανες, γιατί ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ, ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΔΑΡΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝΗΣ...), τον ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟΣ,  την ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ... και την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΣ.
Στα κομμάτια αυτά, προσθέστε και ... ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ... για να δέσει το... γλυκό του κουταλιού και να φτάσουμε στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Νίκου Ρούσση. 
Παράκληση: Μην δίνετε σημασία στο.. "λεξιλόγιο" που χρησιμοποιεί ο Ρούσσης... 
Έτσι πρέπει να μιλάνε οι δημοσιογράφοι, που θέλουν να αφυπνίσουν ένα λοβοτομημένο πόπολο...
Γιατί η ουσία της πραγματικής είδησης, βρίσκεται στα ενωμένα κομμάτια του πάζλ και όχι στα ... μπινελίκια του λεξιλογίου του δημοσιογράφου.
 

Πρώτο κομμάτι παζλ:


 Δεύτερο κομμάτι παζλ:


Γιατί όπως πολύ ορθώς γράφει ο Νίκος Ρούσσης:


Nikos Poustirlis Στον κατάλογο των αγνοουμένων είναι η λύση
 
 
Τρίτο κομμάτι παζλ: 
 


 
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 
Αρκεί, λοιπόν, η προσωρινή (μέχρι τη δίκη τους) απελευθέρωση των ελλήνων στρατιωτικών, που χολέριασαν ένα εξάμηνο στις τουρκικές φυλακές:
 
- Για να ξεχασθούν οι 96 (μέχρι τώρα) καμένοι στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και ν' αγνοηθεί ο προκλητικός κυνισμός των κυβερνώντων πάνω στις σορούς τους ?
 
-Για να πάψουν τα ερωτήματα περί του αριθμού των αγνοουμένων σ' αυτές τις πυρκαγιές και οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι, ανάμεσα τους, βρίσκονται και οι οκτω τούρκοι, πόυ ζήταγε, μετ' επιτάσεως, πίσω ο Ερντογάν?
 
- Για να ξεχασθούν τα τουρκικά τσαμπουκαλίκια σε Αιγαίο και Κύπρο (συνεχείς παραβιάσεις εναερίου χώρου, αμφισβητήσεις συνόρων και ΑΟΖ, πιστολίδια εναντίον ελλήνων ψαράδων) ?
 
-Για να αγνοηθεί η "σύμπτωση" ότι, με παρέμβαση του αμερικάνικου παράγοντα (όλοι το λένε αυτό), το "ευτυχές γεγονός" συνεβη μόλις πέντε μέρες πριν η Ελλάδα, απαλλαγεί (τρόπος του λέγειν) από τα μνημόνια και βγεί ξεβρακωτη στις αγορές?
 
-Για να ξεχασθει η υψηλή ανεργία, η φτωχοποίηση ολοένα και μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού πληθυσμού, η επερχόμενη μείωση των συντάξεων και η επί τριάμισυ χρόνια ανυπαρξία οικονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής, απ' αυτούς που άλλαξαν΄το νόημα και την σημασία, λέξεων και ιδεολογιών?
 
-Για να περάσει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου του νεοέλληνα ότι η Μακεδονία δεν είναι πια ελληνική και ότι οσονούπω, μπορεί να λέμε τα ίδια και για την ...Ηπειρο?
 
-Για να θεωρηθεί δίκαιο και αντισταθμιστικό της απελευθέρωσης ότι, τον Σεπτέμβριο, αναγνωρίζεται η τουρκική μειονότητα στην Θράκη και μάλιστα από το Συμβούλιο της Ευρώπης?
 
-Για να λησμονηθούν τα όσα δεινά επέφερε, στη χώρα και τον λαό, αυτή η τραβεστί κυβέρνηση των υπαλλήλων των αμερικάνων?
 
-Για να γίνει πάλι "μάγκας" ο Καμένος, που ακόμη δεν λογοδότησε για εκείνα τα βλήμματα στην Σαουδική Αραβία?

Απ' οτι φαίνεται και δεδομένης της μαλακοκαυλίασης του ελληνικού πόπολου, ΑΡΚΕΙ και πολύ σας είναι...

 
Υπογραφή: Ενας μίζερος αμφισβητίας-κρεατοφάγος ( που δεν τρώει σανό και χορταρικά, όπως τα βλήτα και τα ραδίκια)



Πηγή


attikanea


Δείτε επίσης:

Τσίπρα, τι γράφει ο Ρούσσης; ΓΙ ΑΥΤΟ ο Ερντογάν, σου παρέδωσε τους δυο στρατιωτικούς μας;;

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2BhwbXv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου