Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: Μια Δικαστής στις ΗΠΑ, άφησε ελεύθερους, φερόμενους ως ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, για να μην την πουν ρατσίστρια


Δικαστήριο στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, πήρε την απόφαση να αφήσει ελεύθερους 5 ανθρώπους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την εξής κατηγορία:

Οι πέντε, θεωρούνται εξτρεμιστές Τζιχαντιστές, οι οποίοι εκπαίδευαν παιδάκια, με σκοπό να πραγματοποιήσουν επιθέσεις (με όπλα) σε διάφορα σχολεία.



Σύμφωνα με το Albuquerque Journal., οι αρχές πιστεύουν ότι αυτά τα άτομα, εκπαίδευσαν 11 παιδάκια, με σκοπό να επιτεθούν σε καθηγητές, στους σχολικούς φύλακες αλλά και σε άλλα άτομα, τα οποία βρίσκονται εντός των σχολικών μονάδων.

Ένας από τους δικηγόρους υπεράσπισης των 5, είπε τα εξής:

Το λόμπι των ΗΠΑ που τάσσεται ανοιχτά υπέρ της οπλοκατοχής, το NRA, μας λέει ότι είναι καλό οι έφηβοι να λαμβάνουν εκπαίδευση σχετική με την χρήση πυροβόλων όπλων και τώρα εσείς (το Δικαστήριο), λέτε ότι είναι παράνομο οι Μουσουλμάνοι, να εκπαιδεύουν στα όπλα μερικά παιδιά, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι Χριστιανοί αλλά Μουσουλμάνοι. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι υπάρχει Ισλαμοφοβία άρα ρατσισμός.
ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η δικαστής Sarah Backus, έδειξε την συμπάθειά της στους κατηγορουμένους και δήλωσε ότι στο Νέο Μεξικό, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι ζούνε με αντισυμβατικό τρόπο.

Ως εκ τούτου, οι κατηγορούμενοι δεν κρίθηκαν επικίνδυνοι και αφέθηκαν ελεύθεροι, μέχρι να οριστεί η ημερομηνία της δίκης τους!
Συμπέρασμα

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς, το ότι ο δικηγόρος υπεράσπισης εξισώνει τους Αμερικανούς που μαθαίνουν στα παιδιά τους να χειρίζονται όπλα ώστε να αμυνθούν αν αύριο-μεθαύριο κάποιος τρελός ή τζιχαντιστής ανοίξει πυρ μέσα στα σχολεία, ή το ότι η δικαστής άφησε ελεύθερους τους κατηγορούμενους για να μην την πουν ρατσίστρια;


el.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2MRnh4w
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου