Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

1η Οκτωβρίου: Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Στρατιωτική παρέλαση για την 57η επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας

Στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Λευκωσία παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας – 57 χρόνια γιορτάζονται σήμερα

Με την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση μηχανοκινήτων και πεζοπόρων τμημάτων θα εορταστεί και φέτος την 1η Οκτωβρίου η επέτειος της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 11:00 το πρωί επί της οδού Ιωσήφ ΧʺΙωσήφ στο Στρόβολο.



Όπως σημειώνεται, πριν την έναρξη της παρέλασης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή στο χώρο της παρέλασης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει ρίψη 21 χαιρετιστήριων κανονιοβολισμών και θα ακολουθήσει η επίσημη έπαρση σημαίας και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Ενωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα και μετά στον ανδριάντα του Εθνάρχη Μακαρίου Γ' στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνέχεια, στις 1030, θα δεχθεί τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Πάνο Καμμένο.

Στις 1430 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει δεξίωση προς τα μέλη του Διπλωματικού Σώματος στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ στις 1830 θα παραστεί σε εκδήλωση για την επέτειο της Ανεξαρτησίας στο Προεδρικό Μέγαρο.



cyprustimes.com 

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2x6xkPq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου